9-18 juni 2017

Bereikbaarheid

close

Welk vervoersmiddel past bij jou?
Het mooie langgerekte  landschap van Terschelling vraagt om een degelijk vervoersmiddel. Tijdens een wandeltocht kun je lekker uitwaaien, maar het is niet aan te raden om de hele dag van Oosterend naar West-Terschelling en weer terug met de benenwagen tussen de voorstellingen te pendelen. Kies daarom voor de fiets, OV of je eigen vervoer.

Fiets
In bijna elk dorp van Terschelling kan je wel een fiets huren, hier vind je daarvan een overzicht. Wij raden aan om je fiets op tijd te reserveren, want tijdens Oerol heb je nog wel eens de kans dat de meeste fietsen zijn verhuurd.

Je eigen fiets meenemen op de boot is ook nog een goede optie. Via de website van Rederij Doeksen vind je meer informatie.

Openbaar Vervoer op het eiland
De bus is geschikt om naar je accommodatie te komen, maar minder geschikt als je voorstellingen gaat bezoeken en het festival optimaal wilt ervaren!  Meer over de buslijn kan je hier vinden.

Eigen vervoer
Voor het milieu en voor de portemonnee is het beter om je eigen auto of motor niet mee naar Terschelling te nemen. Er kunnen natuurlijk altijd goede argumenten zijn om dit wel te doen (bijvoorbeeld omdat je slecht ter been bent).

Met de bus naar Harlingen
Snel, groen, en zonder OV gedoe direct vervoer naar Oerol? Reis dan met de Festivalbus van Utrecht CS of Amsterdam CS met een luxe touringcar direct naar Harlingen-Haven. Bij aankomst stap je direct op de boot.

download Voorstellingen bereikbaar per bus
download Dienstregeling Arriva