Kaartverkoop

close

Tijdens Oerol staat heel Terschelling in het teken van het festival. Wanneer je de festivalterreinen, de muzikale line-up, expedities of theatervoorstellingen wilt bezoeken, laat je je entreebandje zien. Voor theatershow’s haal je een extra kaartje.

Theaterkaarten

Kaarten voor de theatervoorstellingen koop je los. Zo kun je jouw persoonlijke festival-ervaring helemaal zelf vormgeven. De prijzen voor de voorstellingen variëren in prijs van €7 tot €42. Voor een aantal voorstellingen geldt een kindertarief voor de leeftijd 4 t/m 11 jaar. Let op de aangegeven leeftijdscategorie bij de voorstellingen is strikt, dus een kind van 4 kan niet naar een voorstelling voor 8+.

Voorverkoop
Vrienden voorverkoop start 17 mei 20:00
Reguliere voorverkoop start 23 mei 20:00

Dagverkoop 

Tijdens de online voorverkoop van kaartjes kun je stuiten op de term ‘Dagverkoop’. Dit betekent dat je voor deze voorstellingen alleen op het eiland nog je kaartjes kunt halen. Als een voorstelling na 14:00 begint, kun je diezelfde dag nog vanaf 10:00 uur een kaartje halen. Voorstellingen die voor 14:00 beginnen, kun je al een dag vooraf terecht bij de kaartverkoop. Dit kan op de Westerkeyn en in ‘Ons Huis’  op West-Terschelling.

Hoe zit dat?
Stel je wilt op zondagmiddag om 12:30 uur naar een voorstelling die op Dagverkoop staat. Je kunt dan op zaterdag vanaf 10:00 uur bij de kassa een kaartje kopen. Wil je zondagavond om 21.15 uur een voorstelling bezoeken die op Dagverkoop staat? Dan kun je op zondag vanaf 10.00 uur een kaartje kopen.

TIP! Voor alle voorstellingen in de dagverkoop geldt: wees er op tijd bij, de fanatiekelingen staan al vroeg in de rij!

Snelkassa’s
Als je je graag laat verrassen en je direct op pad wilt, dan kan je bij de snelkassa’s op de Westerkeyn en naast restaurant het Raadhuis op West-Terschelling kaartjes kopen voor een voorstelling waar nog kaarten voor zijn én die binnen drie uur begint.

Helpdesk:

De helpdesk is telefonisch bereikbaar van 12:00-19:00 uur tot en met donderdag 8 juni via telefoonnummer: 085-4872111

Vanaf vrijdag 9 juni is de helpdesk alleen nog te bereiken per e-mail: oerol@festivaltickets.nl

Entreebandje: jouw toegang tot het festival!

Tijdens Oerol staat heel Terschelling in het teken van het festival. Wanneer je de festivalterreinen, de muzikale line-up, expedities of theatervoorstellingen wilt bezoeken, laat je je entreebandje zien. Heb je je entreebandje voor 15 mei gekocht dan krijg  je per mail een e-ticket, heb je je entreebandje na 15 mei gekocht dan krijg je een ticket. Beide kun je op de haven van Harlingen (terminal) of op Terschelling omruilen voor een entreebandje. Het bandje wordt bij iedereen persoonlijk omgedaan, het is dus niet mogelijk om voor iemand anders zijn of haar bandje af te halen.

Tijdens het festival kun je het entreebandje ook op Terschelling aanschaffen. Bandjes zijn te koop bij het Oerol-infopunt op de haven, op de festivalterreinen, bij het VVV en bij Jonker Watersport bij de jachthaven.

Prijzen:

Online voorverkoop Tijdens het festival
Volwassenen € 25,- € 30,-
Kinderen 4-11 jaar € 5,- €7,50,-

 

Bij beschadiging van je entreebandje kan Oerol alleen vervanging aanbieden als je je beschadigde entreebandje meebrengt.

Korting met je CJP pas
Met je CJP pas ontvang je een korting van 20% op theatertickets. Nieuw dit jaar is dat jouw CJP pas online gecheckt wordt, door je pasgegevens tijdens je bestelling in te voeren. Je kan voor meerdere CJP pashouders online tickets bestellen, indien je ook zijn of haar pasgegevens hebt. Je hoeft dus niet meer langs de kassa om op vertoon van je CJP pas de tickets op te halen. Onder de 30 en nog geen CJP-pas? Koop ‘m voor €17,50 en maak meteen gebruik van de CJP-korting.

Kaarten retourneren
Verkochte kaarten en entreebandjes worden niet teruggenomen en kunnen niet worden omgeruild. Uitzonderingen zijn afgelaste voorstellingen of wanneer een voorstelling is afgebroken voordat de helft van een voorstelling is bereikt (bijvoorbeeld door slecht weer). In dat geval wordt er een speciale retour-kassa ingericht.