9-18 juni 2017

Kaartverkoop

close

Entreebandje: jouw toegang tot het festival!

Tijdens Oerol staat het hele eiland in het teken van het festival. Voor àlle programmaonderdelen heb je een toegangsbewijs nodig in de vorm van een entreebandje: dat is jouw toegang tot het festival. Je entreebandje biedt toegang tot de festivalterreinen en de muzikale line-up. Voor theatervoorstellingen koop je losse kaartjes.

Je kunt het entreebandje kopen in de voorverkoop of op het eiland. In de voorverkoop kost een entreebandje €25,00, kinderen van 4 t/m 11 jaar betalen €5,00. Tijdens het festival kost een entreebandje €30,00, kinderen van 4 t/m 11 jaar betalen €7,50 en kinderen tot 4 jaar hebben altijd gratis toegang.

Koop je een bandje in de voorverkoop, dan ontvang je van ons per e-mail een e-ticket. Met dit e-ticket kun je je entreebandje afhalen in de haven van Harlingen (terminal) of op Terschelling. Het e-ticket wordt gescand en kan getoond worden op een smartphone door middel van een pdf of als download in Wallet of PassAndroid. Het e-ticket kan natuurlijk ook uitgeprint meegenomen worden. Het bandje wordt bij iedereen persoonlijk omgedaan, het is dus niet mogelijk om voor iemand anders zijn of haar bandje af te halen.

Koop hier alvast je entreebandje !

Tijdens het festival kun je het entreebandje ook op Terschelling aanschaffen. Bandjes zijn te koop bij het Oerol-infopunt in de haven, op de festivalterreinen, bij het VVV en bij Jonker Watersport bij de jachthaven.

Theatertickets

Kaarten voor de theatervoorstellingen moet je los kopen. Zo kun je jouw persoonlijke festival-ervaring helemaal zelf vormgeven. De kaartverkoop van de losse voorstellingen start dinsdag 23 mei om 20.00 uur. De prijzen voor de voorstellingen variëren in prijs van €7 tot €42. Het gros van de voorstellingen kost  rond de €15,00.

Voor een aantal voorstellingen geldt een kindertarief voor de leeftijd 4 t/m 11 jaar. Let op de aangegeven leeftijdscategorie bij de voorstellingen, die is strikt! Kom dus niet met kinderen van 4 jaar naar een voorstelling die geschikt is voor 8+.

Korting met je CJP pas

Met je CJP pas ontvang je een korting van 20% op theatertickets. Nieuw dit jaar is dat jouw CJP pas online gecheckt wordt, door je pasgegevens tijdens je bestelling in te voeren. Je kan voor meerdere CJP pashouders online tickets bestellen, indien je ook zijn of haar pasgegevens hebt. Je hoeft dus niet meer langs de kassa om op vertoon van je CJP pas de tickets op te halen. 

Kaarten kopen op het eiland

Tijdens het festival vindt de kaartverkoop plaats op festivalterrein de Westerkeyn en in ‘Ons Huis’ op West-Terschelling. De kassa’s zijn dagelijks open van 10.00 tot 22.00 uur, er kan alleen betaald worden met pin of creditcard.

Op de laatste zondag is de Westerkeyn traditiegetrouw gesloten. De beschikbare kaartjes worden dan verkocht via de kassa in ‘Ons Huis’ op West-Terschelling.

Snelkassa’s

Als je je graag laat verrassen en je direct op pad wilt, dan kan je bij de snelkassa’s op de Westerkeyn en naast restaurant het Raadhuis op West-Terschelling. kaartjes kopen voor een voorstelling waar nog kaarten voor zijn én die binnen drie uur begint.

Kaarten retourneren

Verkochte kaarten en entreebandjes worden niet teruggenomen en kunnen niet worden omgeruild. Uitzonderingen zijn afgelaste voorstellingen of wanneer een voorstelling is afgebroken voordat de helft van een voorstelling is bereikt (bijvoorbeeld door slecht weer). In dat geval wordt er een speciale retour-kassa ingericht.

Entreebandje stuk?

Bij beschadiging van je entreebandje kan Oerol alleen vervanging aanbieden als je je beschadigde entreebandje meebrengt.

Dagverkoop

Tijdens de online voorverkoop van kaartjes kun je stuiten op de term ‘ Dagverkoop’. Dit betekent dat je voor deze voorstellingen alleen op het eiland vanaf 10 uur ‘s ochtends nog kaartjes kunt kopen. Dit kan op de Westerkeyn en in ‘Ons Huis’. Het gaat dan om voorstellingen die diezelfde dag spelen vanaf 14:00 uur tot 14:00 uur de volgende dag.

Hoe zit dat?
Stel je wilt op zondagmiddag om 12:30 uur naar een voorstelling die op dagverkoop staat. Je kunt dan op zaterdag vanaf 10:00 uur bij de kassa een kaartje kopen. Wil je zondagavond om 21.15 uur een voorstelling bezoeken die op dagverkoop staat? Dan kun je op zondag vanaf 10.00 uur een kaartje kopen.

TIP! Voor alle voorstellingen in de dagverkoop geldt: wees er op tijd bij, de fanatiekelingen staan al vroeg in de rij!