Kaartverkoop

close

Tijdens Oerol staat heel Terschelling in het teken van het festival. Wanneer je de festivalterreinen, de muzikale line-up, expedities of theatervoorstellingen wilt bezoeken, laat je je entreebandje zien. Voor theatershow’s haal je een extra kaartje.

Theaterkaarten

Kaarten voor de theatervoorstellingen koop je los. Zo kun je jouw persoonlijke festival-ervaring helemaal zelf vormgeven. De prijzen voor de voorstellingen variëren in prijs van €7 tot €42. Voor een aantal voorstellingen geldt een kindertarief voor de leeftijd 4 t/m 11 jaar. Let op de aangegeven leeftijdscategorie bij de voorstellingen is strikt, dus een kind van 4 kan niet naar een voorstelling voor 8+.

Voorverkoop
Vrienden voorverkoop start 17 mei 20:00
Reguliere voorverkoop start 23 mei 20:00 

Tijdens de online voorverkoop van kaartjes kun je stuiten op de term ‘Dagverkoop’. De Dagverkoop is voor voorstellingen op de dag zelf vanaf 14:00 uur tot de volgende dag 14:00 uur. Dit betekent dat je voor deze voorstellingen alleen op het eiland vanaf 10 uur ‘s ochtends nog kaartjes kunt kopen. Dit kan op de Westerkeyn en in ‘Ons Huis’  op West-Terschelling Het gaat dan om voorstellingen die diezelfde dag spelen.

Hoe zit dat?
Stel je wilt op zondagmiddag om 12:30 uur naar een voorstelling die op dagverkoop staat. Je kunt dan op zaterdag vanaf 10:00 uur bij de kassa een kaartje kopen. Wil je zondagavond om 21.15 uur een voorstelling bezoeken die op dagverkoop staat? Dan kun je op zondag vanaf 10.00 uur een kaartje kopen.

TIP! Voor alle voorstellingen in de dagverkoop geldt: wees er op tijd bij, de fanatiekelingen staan al vroeg in de rij!

Snelkassa’s
Als je je graag laat verrassen en je direct op pad wilt, dan kan je bij de snelkassa’s op de Westerkeyn en naast restaurant het Raadhuis op West-Terschelling kaartjes kopen voor een voorstelling waar nog kaarten voor zijn én die binnen drie uur begint.

Helpdesk:
Onze helpdesk is telefonisch bereikbaar van 12:00-19:00 uur met uitzondering van de onderstaande dagen:
Woensdag 17 mei : 10:00-23:00 uur
Dinsdag 23 mei: 12:00-23:00 uur
Nummer: 085-4872111
Per email bereikbaar via oerol@festivaltickets.nl

Entreebandje: jouw toegang tot het festival!

Tijdens Oerol staat heel Terschelling in het teken van het festival. Wanneer je de festivalterreinen, de muzikale line-up, expedities of theatervoorstellingen wilt bezoeken, laat je je entreebandje zien. Heb je je entreebandje voor 15 mei gekocht dan krijg  je per mail een e-ticket, heb je je entreebandje na mei gekocht dan krijg je een ticket. Beide kun je op de haven van Harlingen (terminal) of op Terschelling omruilen voor een entreebandje. Het bandje wordt bij iedereen persoonlijk omgedaan, het is dus niet mogelijk om voor iemand anders zijn of haar bandje af te halen.

Tijdens het festival kun je het entreebandje ook op Terschelling aanschaffen. Bandjes zijn te koop bij het Oerol-infopunt op de haven, op de festivalterreinen, bij het VVV en bij Jonker Watersport bij de jachthaven.

Prijzen:

Online voorverkoop Tijdens het festival
Volwassenen € 25,- € 30,-
Kinderen 4-11 jaar € 5,- €7,50,-

 

Bij beschadiging van je entreebandje kan Oerol alleen vervanging aanbieden als je je beschadigde entreebandje meebrengt.

Ik wil dit! Haal hier je Entreebandje voor 2017

Korting met je CJP pas
Met je CJP pas ontvang je een korting van 20% op theatertickets. Nieuw dit jaar is dat jouw CJP pas online gecheckt wordt, door je pasgegevens tijdens je bestelling in te voeren. Je kan voor meerdere CJP pashouders online tickets bestellen, indien je ook zijn of haar pasgegevens hebt. Je hoeft dus niet meer langs de kassa om op vertoon van je CJP pas de tickets op te halen. 

Kaarten retourneren
Verkochte kaarten en entreebandjes worden niet teruggenomen en kunnen niet worden omgeruild. Uitzonderingen zijn afgelaste voorstellingen of wanneer een voorstelling is afgebroken voordat de helft van een voorstelling is bereikt (bijvoorbeeld door slecht weer). In dat geval wordt er een speciale retour-kassa ingericht.