9-18 juni 2017

Wist je dat....

close

… Oerol in 2017 dit jaar 36 jaar bestaat?

… we dit jaar een extra kaartverkoop punt hebben? Op West Terschelling in ‘Ons Huis’ kan je nu naast de Westerkeyn  ook theaterkaarten kopen! Daarnaast zijn er op deze locaties ook snelkassas waarbij je een kaartje kan kopen voor een voorstelling die binnen 3 uur begint.

… er speciaal voor de twijfelaars het Help-Mij-Kiezen-Loket is die graag samen met jou een mooie route uitstippelen? Het loket is te vinden bij de Barn.

… Oerol dit jaar pin-only is? Dat betekent dat je op alle Oerol locaties alleen met je pinpas kunt betalen. Dus in de barren en cafe’s, de festivalterreinen maar ook de merchandise en kaartverkoop.

… we een overzicht hebben gemaakt met alle voorstellingen die toegankelijk  zijn voor minder validen, slecht zienden en slecht horenden?

… er op de festivalterreinen pocket- asbakjes verkrijgbaar zijn, zodat je net als alle andere festivalbezoekers kan bijdragen aan een schoon eiland #nofilters.

… er dagelijks een blokkenschema voor het totale muziekprogramma, inclusief alle muziek in de cafe’s en barren, in de Dagkrant komt te staan en op de website te downloaden is onder het programmaboek.

… je als ouder je kinderen bij kinderboerderij het Hooivak in Hoorn kunt stallen en zo zelf onbezorgd naar een Theatervoorstelling kan gaan.

… Oerol naast theater en muziek, ook kunst onderzoek, experiment, duurzaamheid en wetenschap centraal zet. Deze komen terug in de Ochtendtalkshows, het Onderzoekscentrum en de Oer-Colleges.

… We #oerol17 en #festivaleiland dit jaar gebruiken op social media.

… we dit jaar 7 verdiepingsroutes voor je hebben samengesteld waarbij je langs 3 voorstellingen gaat? Onderweg kom je langs onverwachte plekken, ontmoet je bijzondere gasten en leer je de kunstenaars op een andere manier kennen.

… je ook dit jaar weer een persoonlijke boodschap kunt achterlaten? Wil je iets kwijt of zoek je die leuke jongen van gister nog eens zien, laat een lokroepje na! Gebruik #lokroepje voor twitter of instagram.