Festivalterrein Westerkeyn

close

De Westerkeyn is het kloppende festivalhart van Oerol. In het weiland aan de Oostkant van Midsland vind je niets anders dan goede vibes, want er gebeurt hier van alles! Concerten van muzikanten die de festivalweide platspelen, theater performances, fijne ochtendgesprekken om de dag mee te beginnen en Oerol Colleges die je net even anders naar een voorstelling laten kijken.

De Westerkeyn is ook je startpunt voor de kaartverkoop, informatie over tijden, wijzigingen in het programma en dé plek om bij de snelkassa een impulsieve keuze te maken of bij het help-mij-kiezen-loket weloverwogen te beslissen. Alles om even te relaxen, juist actief te zijn of je volgende activiteit te plannen!

Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen naar het terrein van de Westerkeyn, er is genoeg lekker eten en drinken verkrijgbaar. Ook is er een gratis garderobe aanwezig om je spullen veilig achter te houden. Toegang tot de Westerkeyn alleen op vertoon van je entreebandje. Deze kunnen bij de ingang gekocht worden of afgehaald.

 

Openingstijden:

Vrijdag 9 juni wordt de Westerkeyn feestelijk geopend met Dadadadan Tenko. Vanaf 09:00 uur ben je welkom! De aller eerste ochtendtalkshow van George en Eran begint daarna meteen om 10:30.
Dagelijks geopend tussen 9:00 en 00:00. Zondag 18 juni is de Westerkeyn gesloten en sluiten we traditiegetrouw af bij de Betonning.

Programma Muziek op de Westerkeyn
Programma Theater op de Westerkeyn!
Programma Verdieping op de Westerkeyn

De Kerk 
Dit jaar is de Kerk de plek om je te verdiepen in het programma en je kaartjes voor theatervoorstellingen op te halen. De kerk is geopend van 10:00 tot 22:00.

La Tramontana
La Tramontana is een kunstwerk en energieplatform in één. Door de 16 zonnepanelen, 64 paraplu’s en windmolen die aan het dak van deze eye catcher zijn bevestigd, wekt het via wind en zon zijn eigen energie op. In deze tent luister je naar de ochtendtalkshow, bandjes en dans je  ‘s avonds op swingende muziek van DJ’s.

Infopunt
Het Oerol Infoteam is er voor je als je even de weg kwijt of even wilt kletsen over de windkracht hier op het eiland.

Merchandise
Kekke Oeroltrui? Handige Oerol handdoek? Je vindt het allemaal bij de merchandise stand op de Westerkeyn. Wees er snel bij want op = op.

Snelkassa
Bij de Snelkassa haal je een kaartje voor een voorstelling die binnen 3 uur van start gaat. Zo kun je last-minute ook nog van een theatervoorstelling genieten! Triomf heeft dit jaar een mooi gebouw ontworpen waar je ook een lekker kopje koffie kunt halen.

Aangeboden/ gezocht
Op de Westerkeyn is een groot bord waar je advertenties kan ophangen. Heb je een kaartje over voor een voorstelling of zoek je juist een ticket? Wie weet heb je hier geluk!