Verdiepingsroutes

close
= gegidste voorstellingen + kunstprojecten + lunch + nagesprek en meer!

Een verdiepingsroute is een gegidste Oerol-dag. De route bevat twee a drie voorstellingen en speciale bezoeken aan verschillende Expeditie projecten. Onderweg ontmoet je bijzondere gasten, voer je interessante nagesprekken en wissel je uit over wat je hebt gezien en gehoord. Je leert Oerol theatermakers, kunstenaars en medewerkers kennen. Bij ieder route met gids verzorgen we een fijne lunch en zorgen we dat je overal mooi op tijd bent. Voor andere maaltijden of snacks zorg je zelf.

Dit waren de Verdiepingsroutes van Oerol 2017:

Route 1 – Nu voor later
Een route over je eigen voetsporen. Wat doe je nu en wat blijft daarvan achter voor volgende generaties?

Route 2 – Het landschap aan het woord
Een route als ode aan de kracht van het woord en de poëzie van het landschap. Wat is de relatie van taal en de omgeving?

Route 3 – Rituelen
Een route over gewoontes, wensen en processen als bindmiddel tussen mensen. Wat is de rol en belang van het ritueel?

Route 4 – Mens en Natuur
Een route over duurzaamheid en de invloed van de mens. We proberen de natuur naar onze hand te zetten, maar laat de natuur dit ook toe?

Route 5 – Pluk de Dag
Een route over de pogingen om het leven richting te geven. In hoeverre zijn we in staat om opnieuw naar onszelf te kijken?

Route 6 – Grensverleggende verhalen
Een route met portretten over eenzaamheid, overleving, van verbazing en ongeloof. Is ver van je bed niet veel dichterbij dan we denken?

Route 7 – Een nieuwe horizon
Een route over een veranderend landschap in een veranderde wereld en het besef dat je daar onderdeel van bent. Wat is onze eigen invloed hierop?

Route 8 – Festival van Ontwikkeling
Een route over talentontwikkeling van en met (podium)kunstenaars op Oerol. Kunnen we tot gezamenlijke inspiratie komen?

Route 9 – Droom of werkelijkheid?
Een route op papier, die je zonder gids kunt gaan ondernemen, maar wel elke dag met een mooie inleiding van een route expert. Een route over idealen, dromen, utopie of toch niet?

Meer info Bekijk het verdiepingsprogramma