Oerol All-in is verlengd!

close

Een onvergetelijke vakantietrip met de perfecte balans tussen zee, sportief, natuur en cultuur en feest.

Uitwaaien op het strand, genieten van de natuur, maar ook jezelf onderdompelen kunst en lekker dansen op muziek met een biertje erbij. Is dit te veel gevraagd? Nee natuurlijk niet! Wij hebben het voor je geregeld, zelfs voor een nu wel hele voordelige prijs! Tot 23 mei boek je de Oerol All-in Vakantie:

Entreebandje, 2 theatertickets, bootretour, 4 dagen camping, fietsverhuur voor 129 euro!

Boek nu! Oerol All-in Arrangement
Hoe ziet jouw droomvakantie eruit?

Stel je eens voor; je trip begint al met een ontspannen bootreis naar het eiland Terschelling. Bij aankomst op het Waddeneiland word je al meteen ondergedompeld in een warme en gezellige sfeer. Je hebt kaartjes gekregen voor 2 verschillende theatervoorstellingen en laat je verrassen door dit artistiek stuk spektakel.

Op het Waddeneiland vind je uitgerekte stranden waar het zand zo zacht en wit is, dat het soms net lijkt alsof je op een Bounty-Island zit. Dierenliefhebbers kunnen hier zeehonden spotten en ‘s nachts kan je de hele Melkweg zien in een van de weinige Dark Sky Parken van de wereld. Tijdens een tocht door de duinen met de boswachter ontdek je dat er zeldzame planten met medicinale krachten op het eiland groeien. Onderweg kom je langs allerlei indrukwekkende kunstwerken; Oerol vind je overal!

Het zonnetje schijnt, de avond valt; tijd voor een biertje en wat muziek! Naast de vele mogelijkheden om van muzikale bandjes te genieten in de Terschellinger horeca, zijn er ook 2 festivalterreinen waar van alles gebeurd. Overdag sta je bij de Betonning met je voeten in het zand te genieten van lekkere wereldmuziek en bij de Westerkeyn dans je tot middernacht op soul, brass, hiphop, rock, dance of luister je naar singer songwriters.

Oerol moet je meemaken om te ervaren wat het met je doet, het is niet zomaar een festival. Daarom hebben we nu tijdelijk een hele voordelige actie voor je samengesteld: Oerol All-in een.

Wees er snel bij want op=op!