Nederlands English

Accreditatie 2017

Oerol nodigt journalisten en andere mediaverslaggevers uit om van het festival verslag te doen. Denk hierbij om het volgende:

 • Van geaccrediteerde journalisten wordt verwacht dat zij een aankondiging plaatsen en verslag doen van het festival in de media waarvoor zij werkzaam zijn.
 • Verslaglegging van Oerol (in print of audiovisueel) dient na publicatie zo spoedig mogelijk opgestuurd te worden. Hernieuwde accreditatie is mede gebaseerd op bewijs van eerdere verslaggeving.
 • Oerol vergoedt en regelt geen reis en verblijf. We raden je aan om zo snel mogelijk de boot en accommodatie te boeken. Voor tips kun je terecht op onze Handig om te weten-pagina.
 • Het is aan de afdeling Marketing & Communicatie van Oerol, om te beslissen over het al dan niet toekennen van persaccreditaties.
 • Accrediteren voor het festival van 2017 kan tot uiterlijk vrijdag 21 april 2017.

Ieder festival organiseren we ook een aantal bijeenkomsten en lezingen exclusief voor artiesten, pers en professionals. Raadpleeg hiervoor onze professionals pagina.

Oerol 2017 vindt plaats van vrijdag 9 t/m zondag 18 juni.

Pers Accreditatieformulier 2017

(velden met * zijn verplicht)

Mediumgegevens

Medium *

Naam medium / opdrachtgever *

Oplagecijfers / unieke hits per dag *

Verspreidingsgebied medium *

Wat doet u aan voorpublicatie voor het festival? *

Datum publicatie/uitzending *

Persoonsgegevens

Geslacht *

Voornaam *

Tussenvoegsel

Achternaam *

Functie *

Contactgegevens

Adres *

Huisnummer *

Postcode *

Woonplaats *

Land *

Mobiel *

E-mail *

Periode

Aankomstdatum *

Vertrekdatum *

Eerdere Oerol publicaties

Publicatie 1

Publicatie 2

Publicatie 3

Wat kun je van ons verwachten?

Geaccrediteerde pers krijgt het programmaboek toegestuurd. Een lijst met de publiciteitscontactpersonen van allen optredende artiesten/groepen is beschikbaar. Net als een premierelijst en een opgave van eventuele persrestricties. Verder:

 • Als pers ontvang je een entreebandje, waarmee je toegang hebt tot alle festivalterreinen, muziekprogramma en expeditieprojecten.
 • Geaccrediteerde pers krijgt tijdens de online voorverkoop als eerste de mogelijkheid om aanvullende toegangskaarten voor theatervoorstellingen te bestellen.
 • De persmedewerker van Oerol staat voor je klaar om je te voorzien van de laatste tips en info.
  Per theatervoorstelling is een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor pers. Per medium kan 1 journalist en evt. 1 fotograaf naar een voorstelling. Bij uitzonderingen kan onze persmedewerker een bemiddelende rol spelen naar de groepen toe.
 • Niet alle voorstellingen zijn direct vanaf aanvang van het festival toegankelijk voor de pers, bijv. omdat een première pas tijdens het festival plaatsvindt.