Start verkoop

close

 

Tijdens Oerol staat heel Terschelling in het teken van het festival. Wanneer je de twee festivalterreinen, de muzikale line-up en de expedities wilt bezoeken, laat je je festivalbandje zien. Voor theatervoorstellingen haal je een extra kaartje.

Voorverkoop

De voorverkoop van de festivalbandjes voor Oerol 2018 gaat zeer binnenkort van start. Check regelmatig onze website voor updates!

Festivalbandje

Met je festivalbandje is het eiland gedurende 10 dagen je speeltuin: bezoek inspirerende expeditieprojecten en bewonder acts in de straten. Bovendien verschaft het bandje toegang tot festivalterreinen de Betonning en de Westerkeyn. Op de festivalterreinen geniet je van muziek, theater, een hapje en een drankje.

Het festivalbandje voor Oerol 2018 komt deze week online beschikbaar! Houd onze website dus in de gaten.

Tijdens het festival is het bandje daarnaast ook op Terschelling verkrijgbaar.

Prijzen:

Online voorverkoop Tijdens het festival
Volwassenen € 25,- € 30,-
Kinderen 4-11 jaar € 5,- €7,50,-
Theaterkaarten

Kaarten voor de theatervoorstellingen koop je los. Zo kun je jouw persoonlijke festival-ervaring helemaal zelf vormgeven. De prijzen voor de voorstellingen variëren in prijs van €7 tot €42. Voor een aantal voorstellingen geldt een kindertarief voor de leeftijd 4 t/m 11 jaar. Let op de aangegeven leeftijdscategorie bij de voorstellingen is strikt, dus een kind van 4 kan niet naar een voorstelling voor 8+.

 

Dagverkoop 

Tijdens de online voorverkoop van kaartjes kun je stuiten op de term ‘Dagverkoop’. Dit betekent dat je voor deze voorstellingen alleen op het eiland nog je kaartjes kunt halen. Als een voorstelling na 14:00 begint, kun je diezelfde dag nog vanaf 10:00 uur een kaartje halen. Voorstellingen die voor 14:00 beginnen, kun je al een dag vooraf terecht bij de kaartverkoop. Dit kan op de Westerkeyn en in ‘Ons Huis’  op West-Terschelling.

Hoe zit dat?
Stel je wilt op zondagmiddag om 12:30 uur naar een voorstelling die op Dagverkoop staat. Je kunt dan op zaterdag vanaf 10:00 uur bij de kassa een kaartje kopen. Wil je zondagavond om 21.15 uur een voorstelling bezoeken die op Dagverkoop staat? Dan kun je op zondag vanaf 10.00 uur een kaartje kopen.

TIP! Voor alle voorstellingen in de dagverkoop geldt: wees er op tijd bij, de fanatiekelingen staan al vroeg in de rij!

Snelkassa’s
Als je je graag laat verrassen en je direct op pad wilt, dan kan je bij de snelkassa’s op de Westerkeyn en naast restaurant het Raadhuis op West-Terschelling kaartjes kopen voor een voorstelling waar nog kaarten voor zijn én die binnen drie uur begint.

Korting met je CJP pas
Met je CJP pas ontvang je een korting van 20% op theatertickets. Nieuw dit jaar is dat jouw CJP pas online gecheckt wordt, door je pasgegevens tijdens je bestelling in te voeren. Je kan voor meerdere CJP pashouders online tickets bestellen, indien je ook zijn of haar pasgegevens hebt. Je hoeft dus niet meer langs de kassa om op vertoon van je CJP pas de tickets op te halen. Onder de 30 en nog geen CJP-pas? Koop ‘m voor €17,50 en maak meteen gebruik van de CJP-korting.

Kaarten retourneren
Verkochte kaarten en festivalbandjes worden niet teruggenomen en kunnen niet worden omgeruild. Uitzonderingen zijn afgelaste voorstellingen of wanneer een voorstelling is afgebroken voordat de helft van een voorstelling is bereikt (bijvoorbeeld door slecht weer). In dat geval wordt er een speciale retour-kassa ingericht.

Bij beschadiging van je festivalbandje kan Oerol alleen vervanging aanbieden als je je beschadigde bandje meebrengt.