Start verkoop

close
Oerol account

In 2018 kunnen Oerol bezoekers weer een festivalbandje, All-in arrangement en theaterkaarten kopen met behulp van een persoonlijk account. Dat stelt je o.a. in staat om zelf je accountgegevens aan te passen en te beheren, en om je bestelhistorie in te zien.

Maak hier je account aan. Hier kun je vervolgens wijzigingen aanbrengen in je account en je bestelhistorie inzien.

Oerol All-in arrangementen
Oerol all-in 2018

Wil jij altijd al een keer naar Oerol, maar krijg je al paniek bij de gedachte aan het regelen van een boot, camping, fiets, bandje en theaterkaarten?

No sweat: Oerol All-in is je oplossing. Je start met de aanschaf van een basis All-in arrangement. Met één klik regel je daarmee:

Bootretour // 3 nachten op een campingplek naar keuze (o.a. afhankelijk van je arrangement) // Fiets // Festivalbandje // 2 theaterkaartjes

Heb je geen zin om je eigen tent mee te nemen? Kijk dan bij de upgrade mogelijkheden en boek hier je basis All-in arrangement aangevuld met een al dan niet ingerichte tent.

Klik hier voor alle arrangementen

Festivalbandje

Met het festivalbandje om je pols is het eiland 10 dagen lang je speeltuin: bezoek inspirerende expeditieprojecten en bewonder acts in de straten. Bovendien verschaft het bandje toegang tot festivalterreinen de Betonning en de Westerkeyn. Op de festivalterreinen geniet je van muziek, theater, een hapje en een drankje.

Bestel hier je festivalbandje!

Tijdens het festival is het bandje daarnaast ook op Terschelling verkrijgbaar.

Prijzen:

Online voorverkoop Tijdens het festival
Volwassenen € 25,- € 30,-
Kinderen 4-11 jaar € 5,- €7,50,-
Theaterkaarten

Kaarten voor de theatervoorstellingen koop je los. Zo kun je jouw persoonlijke festival-ervaring helemaal zelf vormgeven. De prijzen voor de voorstellingen variëren in prijs van €7 tot €42. Voor een aantal voorstellingen geldt een kindertarief voor de leeftijd 4 t/m 11 jaar. Let op: de aangegeven leeftijdscategorie bij de voorstellingen is strikt, dus een kind van 4 kan niet naar een voorstelling voor 8+.

Dagverkoop 
Tijdens de online voorverkoop van kaartjes kun je stuiten op de term ‘Dagverkoop’. Dit betekent dat je voor deze voorstellingen alleen op het eiland nog kaartjes kunt halen. Als een voorstelling na 14:00 begint, kun je diezelfde dag nog vanaf 10:00 uur een kaartje halen. Voor voorstellingen die voor 14.00 uur beginnen, kun je al een dag vooraf terecht bij de kaartverkoop. Dit kan op festivalterrein de Westerkeyn en in ‘Ons Huis’ op West-Terschelling.

Hoe zit dat?
Stel je wilt op zondagmiddag om 12.30 uur naar een voorstelling die op Dagverkoop staat. Je kunt dan op zaterdag vanaf 10.00 uur bij de kassa een kaartje kopen. Wil je zondagavond om 21.15 uur een voorstelling bezoeken die op Dagverkoop staat? Dan kun je op zondag vanaf 10.00 uur een kaartje kopen.

TIP! Voor alle voorstellingen in de dagverkoop geldt: wees er op tijd bij, de fanatiekelingen staan al vroeg in de rij!

Snelkassa’s
Als je je graag laat verrassen en je direct op pad wilt, dan kan je bij de snelkassa’s op de Westerkeyn en naast restaurant het Raadhuis op West-Terschelling kaartjes kopen voor een voorstelling waar nog kaarten voor zijn én die binnen drie uur begint.

Korting met je CJP pas
Met je CJP pas ontvang je een korting van 20% op theatertickets. Nieuw dit jaar is dat jouw CJP pas online gecheckt wordt, door je pasgegevens tijdens je bestelling in te voeren. Je kan voor meerdere CJP pashouders online tickets bestellen, indien je ook zijn of haar pasgegevens hebt. Je hoeft dus niet meer langs de kassa om op vertoon van je CJP pas de tickets op te halen. Onder de 30 en nog geen CJP-pas? Koop ‘m voor €17,50 en maak meteen gebruik van de CJP-korting.

Kaarten retourneren
Verkochte kaarten en festivalbandjes worden niet teruggenomen en kunnen niet worden omgeruild. Uitzonderingen zijn afgelaste voorstellingen of wanneer een voorstelling is afgebroken voordat de helft van een voorstelling is bereikt (bijvoorbeeld door slecht weer). In dat geval wordt er een speciale retour-kassa ingericht.

Bij beschadiging van je festivalbandje kan Oerol alleen vervanging aanbieden als je je beschadigde bandje meebrengt.

START KAARTVERKOOP 2018

  • Genodigden: dinsdag 22 mei
  • Vrienden van Oerol: woensdag 23 mei
  • Algemene voorverkoop: dinsdag 29 mei

 

Boot en accommodatie

De bootreis naar Terschelling wordt verzorgd door Rederij Doeksen. Zorg dat je op tijd je bootretour boekt!

Ook is het raadzaam om je accommodatie op tijd te regelen, zeker als je niet van plan bent om je tentje op te zetten op een van de campings. Een goed startpunt voor je zoektocht is de website van VVV Terschelling.