Van vrijdag 13 juni tot en met zondag 22 juni is er backstage dinercatering voor medewerkers, artiesten en vrijwilligers bij de backstage catering op de Westerkeyn (Tijs Smitweg, Landerum) van 17:30 tot 20:00 uur. Met je artiestenbandje en eetbon heb je toegang tot de backstagecateringtent. De catering is in handen van One For The Road Catering. Deze cateraar bereidt elke avond een vegetarische maaltijd.
Deze maaltijd kost € 27,50 per persoon. Je ontvangt enkele weken voorafgaand aan het festival een formulier waarop je kunt aangeven hoeveel eetbonnen voor hoeveel dagen je wilt bestellen. Deze eetbonnen haal je af bij aankomst op het eiland.
Er wordt geen ontbijt of lunch verzorgd. Drankjes zijn voor eigen rekening. Voor en na het festival is iedereen zelf verantwoordelijk voor de catering, tenzij anders overeengekomen is in het contract.
Backstage café
In de backstage cateringtent richten we een crew café in. Hier kun je koffie of thee drinken en op een wat rustigere plek zaken met elkaar bespreken of napraten over je voorstelling. Het crew café is tijdens het festival open van 14:00 tot 22:00 uur.
Borrels voor artiesten, vrijwilligers en medewerkers
Voorafgaand aan het festival zijn er borrels voor alle artiesten, vrijwilligers en medewerkers om de start van Oerol te vieren!
Data en locaties:
Donderdag 5 juni om 20.00 uur, locatie nader te bepalen.
Dinsdag 10 juni om 20.00 uur, locatie nader te bepalen.