De 5 artiesten van Studio Oerol zijn bekend!

close
Studio Oerol 2017: De residenten zijn bekend!

In 2016 had Studio Oerol haar eerste pilot met vier artiesten: DIEDE, Gerson Main, Freez en Rob Dekay. De samenwerking tussen de artiesten, Oerol en de Second Moon Studio van Hessel en Tess verliep zoals gehoopt. Daarom hebben we dit jaar maar liefst 5 talentvolle artiesten die de studio induiken en zich resideren op Oerol festival.

“Studio Oerol is vorig jaar begonnen met 4 bandjes/artiesten met ontzettend veel talent. Wat mij opviel, is dat we te maken hebben met héél serieuze en ambitieuze artiesten en muzikanten die optimaal gebruik maken van de kans die ze van ons krijgen. Om aan de zijlijn te staan van zoveel drive en creativiteit is echt heel bijzonder, voor mij is er niets mooiers dan de blik van een artiest of muzikant die net de beste vocal, solo of beat van z’n leven heeft opgenomen. Ik word daar dolgelukkig van.” vertelt Tess over Studio Oerol.

En wel de volgende: soul en R&B zangeres Sarah Jane, singer-songwriter Tolls, popmuzikante Luna Mae, muzikaal woordkunstenaar Dichter en urban pop singer-songwriter Linde Schöne. Zij verblijven de komende tijd allemaal een aantal dagen op Terschelling om de  studio in te duiken.

Het opgenomen materiaal is deze zomer op Oerol voor het eerst te horen. Optredens staan vooralsnog gepland op festivalterrein de Westerkeyn, in café De Groene Weide en op sommige plekken in de Terschellinger horeca.