De Kick-off van Team Oerol!

close

Koffers gepakt, boot geboekt, het eilandleven tegemoet.

Foto: Weekblad 'de Terschellinger'

Begin deze week ruilden zo’n 30 enthousiaste figuren het vasteland in voor het prachtige Terschelling. Een interessante mix tussen “oude bekende” en “nieuwe” gezichten die zich dit jaar de werknemers van Oerol mogen noemen. Aan de kade werden ze enthousiast onthaald door het kernteam.

Een speurtocht door West-Terschelling, inclusief genoeg Schylger Jutters-Bitter om de hele avond mee door te komen, is echt wel de beste manier om je nieuwe collega’s te leren kennen. Nadat alle teams weer terug waren, stond er een overheerlijke maaltijd klaar.

De volgende dag hoorde het nieuwe team alles over ins en outs en to do’s en to not do’s van Oerol en welke ambities er in de editie van 2017 waargemaakt gaan worden. Al met al een veelbelovend Oerol-college over de komende maanden!

Toen iedereen een beetje aan elkaar gewend was, kwam de strandbus voorgereden. Een safaritocht tussen de duinen en over de langgerekte witte stranden van ons eigen Terschelling. Doordat het eerste voorjaarszonnetje ook zijn best deed leek het bijna tropisch. Elke programmeur vertelde op een bijzondere plek wat daar voor moois staat te gebeuren.

En toen begon het pas écht te kriebelen! Team Oerol heeft er nu al zin in, wij hopen jullie ook!