Bestel hier je Oerol 2018 festivalbandje!

close
verkoop festivalbandjes Oerol 2018
Tijd om je festivalbandje te scoren!

Een onderwater lichtshow. Een pop-up strand-rave. Een concert in een paardenstal. Op Oerol gebeurt het allemaal, overal en tegelijkertijd. Omdat het onzin is om voor ieder ding apart een ticket te kopen, is er één manier om toegang te krijgen tot (bijna) alles: het festivalbandje. Het verschaft je toegang tot de festivalterreinen, kunstprojecten in de Expeditie-route, performances in de straten, Oerol-colleges en muziekoptredens op gekke plekken in het bos. Eigenlijk tot alles wat geen theatervoorstelling is, want daarvoor koop je een extra kaartje. Met je festivalbandje bezoek je dus een heel eiland aan festival.

Klik hier Bestel hier je festivalbandje!

Hoe het werkt?

Via de link onderaan deze pagina koop je een voucher die je in juni bij aankomst op het eiland kunt inwisselen voor een festivalbandje. Dat doe je bij aankomst op de haven van West-Terschelling, of op de festivalterreinen. Dit jaar kunnen Oerol bezoekers weer kaarten kopen met behulp van een persoonlijk account. Dat stelt je o.a. in staat om zelf je accountgegevens aan te passen en te beheren, en om je bestelhistorie in te zien.

Selecteer de festivalbandjes van je keuze (volwassene/kind) en doorloop de overige stappen die het systeem aangeeft. Na het afronden van je bestelling, ontvang je de voucher in je mail. Toon deze op je smartphone of print hem uit en neem hem mee naar het eiland.

SPECTACULAIRE AFSLUITING OP ZONDAGAVOND!

Oerol vindt dit jaar plaats van vrijdag 15 juni 9:00 uur tot zondag 24 juni 24:00 uur. Het festival barst vrijdagochtend los met volop theatervoorstellingen en verschillende activiteiten op festivalterreinen de Westerkeyn en de Betonning. Het is dus zeker de moeite waard om op donderdag 14 juni al naar Terschelling af te reizen, zodat je op vrijdagochtend je tentje uit kan rollen richting de eerste voorstelling.

Op zondagavond sluiten we het festival bovendien af met een uniek en indrukwekkend spektakel. Binnenkort onthullen we meer details! Dit wil je ECHT niet missen, daarom nu alvast de tip: boek je boot terug naar de wal dit jaar op maandag 25 juni!

Arrangementen

Let op: we bieden in 2018 weer Oerol All-in arrangementen aan. Daarover binnenkort meer! Als je van plan bent om daarvan gebruik te maken, hoef je geen los festivalbandje te kopen. Het bandje maakt immers onderdeel uit van het arrangement. Nog even geduld dus!

Maak hier je account aan.

Hier kun je wijzigingen aanbrengen in je account, of je bestelhistorie inzien