Meld je aan als vrijwilliger!

close

Zonder vrijwilligers, geen Oerol

En zo is het. In juni breidt de Oerol crew zich uit met zo’n 1000 vrijwilligers die van begin tot eind juni helpen om Oerol tot een succes te maken, want zonder vrijwilligers kan Oerol niet bestaan! Elk jaar zijn er weer mensen nodig om te helpen met onder meer kaartcontrole, kaartverkoop, op- en afbouw, bar, catering en allerlei hand- en spandiensten. Het aanmeldingsformulier voor de vrijwilligers staat online, meld je hier aan! Benieuwd wat je te wachten staat? Bekijk voor de sfeerbeelden de slideshow hier onder, want het is stiekem ook gewoon ontzettend gezellig.

Team Oerol Café
Nieuw op Oerol! Het Oerol Café staat in de backstage en jij staat er achter de bar. Het is de plek voor vrijwilligers, medewerkers en artiesten om aan de bar nog een drankje te doen. De openingstijden zijn van 14:00 tot 02:00 uur. Perfect voor de nachtbraker en de uitslaper!

Kaartverkoop
Als je bij de kaartverkoop werkt ben je goed op de hoogte van het programma. Welke voorstellingen zijn goed, waar is er nog plek? Bij jou kan de bezoeker terecht met al deze vragen. Bovendien weet je zelf ook welke voorstelling je niet mag missen!

One for the Road: Front
In de front van One for the Road serveer je zowel ontbijt, lunch en diner aan het publiek, medewerkers en gasten. Als het druk is serveer je de bezoeker soms een drankje. Heb je een beetje ervaring in de bediening en ben je tenminste 18 jaar oud? Dan zit je hier goed.

One for the Road: Back
In de back van One for the Road serveer je in de backstage aan zo’n 1500 collega-vrijwilligers, artiesten en medewerkers hun diner. Het eten is goed, de honger is groot, het applaus is verdiend.

Team Westerkeyn & Team Betonning/Groene Strand
Ben jij elke zomer op meerdere festivals te vinden? Een festivaltijger in hart en nieren? Bij dit team maak je van je hobby je werk. Je zorgt met een hechte groep voor goede sfeer, een schone plek en je maakt bezoekers wegwijs op het terrein. En last but not least: tijdens je werk op de Westerkeyn en de Betonning zie je alle live-bandjes op Oerol terwijl je op het Groene Strand tussen prachtige landschapsprojecten werkt.

Enthousiast geworden? Klik hier!

download Lees hier de functie omschrijvingen