Muzikale line-up van de Westerkeyn is bekend!

close

Wat fijn wat fijn, heel veel muziek op de Westerkeyn!

Nadat het goede nieuws ter gehore werd gebracht dat de Westerkeyn ook dit jaar weer onderdeel is van Oerol, is het nu nogmaals tijd voor een feestje; de eerste artiesten zijn bekend! Van deze zeer gevarieerde line-up kunnen alle generaties mee genieten.

Van de excentrieke pop van Jett Rebel, het rapgeweld van SKIP&DIE en de authentieke Nederbiet van The KIK  tussen 9 en 18 juni hoor je heel veel verschillende muziek over de duinen schallen.

Voor iedereen die van blazers houdt, spelen Broken Brass Ensemble en BLOW trio swingende tonen. De dreampop band Sväva laat je heerlijk weg fantaseren. De Nederlandse rapscene wordt vertegenwoordigd door Kraantje Pappie en Dichter. Mamihla Pinatapai brengt exotische gevoelens in je naar boven met een goede portie Spaanstalige wereldmuziek. Op The Kondi Band kan je helemaal los want deze muzikanten maken heerlijke Afro-electronic.

The Dawn Brothers en T-99 brengen je in de stemming met hun swingende rootsrock en Danny Vera geeft je dat Elvis-gevoel met zijn Americana muziek. Meerstemmige folk symfonieën met gipsy invloeden hoor je van The Eskies en The Cool Quest overrompelt je met hun funky pop. Gooi je haren maar vast los voor het melodieus gitaargeweld van Exitlight Empire.

Als je op zoek bent naar die pure rauwe rocksound, zorgen de jongens van Korfbal en The Jerry Hormone Ego Trip ervoor dat je je helemaal thuis voelt. Indie pop band Moss brengt hun nieuwe album ten gehore en The Crying Boys Cafe geeft je popmuziek met een sentimenteel randje. Oerol heeft ook aan de gospel liefhebbers gedacht; Folk Road Show en Michelle David &The Gospel Sessions staan voor je klaar.

Met deze gevarieerde line-up bepaal jij jouw eigen Oerol ervaring! Wil je vast in de sfeer komen? Luister dan ook naar de Oerol Spotify Playlist van 2017.