Onderweg naar Oerol 2017!

close

Entreebandje: jouw toegang tot het festival!

Tijdens Oerol staat het hele eiland in het teken van het festival. Voor àlle programmaonderdelen heb je een toegangsbewijs nodig in de vorm van een entreebandje: dat is jouw toegang tot het festival. Je entreebandje biedt toegang tot de festivalterreinen en de muzikale line-up. Voor theatervoorstellingen koop je losse kaartjes.

Je kunt het entreebandje kopen in de voorverkoop of op het eiland. In de voorverkoop kost een entreebandje €25,00, kinderen van 4 t/m 11 jaar betalen €5,00. Tijdens het festival kost een entreebandje €30,00, kinderen van 4 t/m 11 jaar betalen €7,50 en kinderen tot 4 jaar hebben altijd gratis toegang.

Koop je een bandje in de voorverkoop, dan ontvang je van ons per e-mail een e-ticket. Met dit e-ticket kun je je entreebandje afhalen in de haven van Harlingen (terminal) of op Terschelling. Het e-ticket wordt gescand en kan getoond worden op een smartphone door middel van een pdf of als download in Wallet of PassAndroid. Het e-ticket kan natuurlijk ook uitgeprint meegenomen worden. Het bandje wordt bij iedereen persoonlijk omgedaan, het is dus niet mogelijk om voor iemand anders zijn of haar bandje af te halen.

Tijdens het festival kun je het entreebandje ook op Terschelling aanschaffen. Bandjes zijn te koop bij het Oerol-infopunt in de haven, op de festivalterreinen, bij het VVV en bij Jonker Watersport bij de jachthaven.

ik wil dit Entreebandje 2017