Start voorverkoop

close

Om 20:00 uur gaan de voorstellingskaartjes voor Oerol in de voorverkoop! Heb jij al tussen het aanbod gekeken? Je kunt kaartjes bestellen voor deze:

Dagverkoop?!

Het kan zijn dat de voorstelling die je graag wilt bezoeken op ‘Dagverkoop’ staat. No stress, het is dan niet uitverkocht; je kunt op het eiland nog aan kaartjes komen voor deze voorstelling. Vanaf 10:00 uur bij de Westerkeyn en in ‘Ons Huis’ op West-Terschelling, voor voorstellingen die spelen op de dag zelf vanaf 14:00 uur tot de volgende dag 14:00 uur.

Hoe zit dat?
Stel je wilt op zondagmiddag om 12:30 uur naar een voorstelling die op dagverkoop staat. Je kunt dan op zaterdag vanaf 10:00 uur bij de kassa een kaartje kopen. Wil je zondagavond om 21.15 uur een voorstelling bezoeken die op dagverkoop staat? Dan kun je op zondag vanaf 10.00 uur een kaartje kopen.

Tip: in het facebookevent worden nu al veel kaartjes aangeboden en gezocht.

Drie tips

Een bootje eerder of later?
Op vrijdagochtend 9 juni en ook het weekend van 17 & 18 juni zijn voorstellingen die de rest van de week al op dagverkoop staan nog wel beschikbaar. Dus; kom toch met een bootje vroeger of blijf wat langer! Bij Rederij Doeksen kun je kosteloos je boottijd wijzigen!

Muziekje erbij!
Kom vast in de stemming met de muzikale Spotify playlist van Oerol 2017!

Stel je eigen programma samen!
Bewaar je lijstje met ‘favorieten’ door op het sterretje te drukken. Je vindt deze terug onder “Favorieten” bij het programma.

Helpdesk

Gaat er iets mis bij het bestellen van je kaartjes? Dan zit onze helpdesk voor je klaar! Vanavond zijn ze tot 23:00 uur telefonisch of per email te bereiken.

Telefoonnummer: 085-4872111
E-mail: oerol@festivaltickets.nl

Ook houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen via de facebookpagina en het twitterkanaal. Via #OerolVVK kun je berichten makkelijk terug vinden op twitter.