Succesvolle Vriendenvoorverkoop

close

Zoals velen van jullie al wel hebben gemerkt, begon afgelopen woensdag de vriendenvoorverkoop voor Oerol. Ondanks de enorme drukte en het complexe ticketsysteem verliep alles dit jaar relatief soepel. Er werden maar liefst 38.000 kaarten verkocht in de eerste 3 uur aan de Vrienden van Oerol, die dit jaar twee extra kaarten mochten bestellen omdat ze 30 jaar bestaan.

Oerol wil alle Vrienden bedanken voor hun enthousiasme en geduld. We zijn erg blij dat ze er dit jaar een extra groot feestje van willen maken! De online Vriendenvoorverkoop duurt tot 22 mei 09.00 uur, waarna de reguliere online voorverkoop zal starten op 23 mei om 20.00 uur. Er zijn nog ruim 70.000 kaarten te koop, dus vrees niet. Ook voor jou is er nog plek op Oerol.

Het programma van Oerol bestaat uit theatervoorstellingen, straattheater, muziekoptredens, landschapskunst, expedities, een verdiepingsprogramma en vriendenacties. Wil je toch nog Vriend worden? Dat kan! Als je via onze website Vriend wordt, kun je nog gebruik maken van de Vriendenvoorverkoop en heb je meer kans en meer keus. Als je een algemeen entreebandje wil kopen, kun je hiervoor ook op onze website terecht.