Vinden we jou? Merchandise medewerkers gezocht!

close

We zoeken twee medewerkers ‘Merchandise’ voor tijdens festival

Zin om jouw eigen winkel met toffe Oerol-items te runnen? Dit kan zelfs samen met een vriend(in), want we zoeken twee merchandise medewerkers. Je krijgt de verantwoordelijkheid over 1 of 2 verkooppunten. Je helpt in de voorbereiding mee aan de opbouw en inrichting van je verkooppunt, tijdens het festival begeleid je de vrijwilligers die de winkels bemannen, indien nodig werk je mee, je zorgt dat de voorraad up to date is en dat je verkooppunt er representatief uitziet. Je bent beschikbaar van 5 tot en met 24 juni.

Ben je op zoek naar een unieke ervaring en niet vies van hard werken in een creatieve omgeving, dan is deze functie iets voor jou. Je krijgt van ons een vergoeding en we verzorgen een campingplek in een ingerichte tent, lekker eten, korting op voorstellingskaartjes en een kijkje in de keuken achter de schermen van het grootste locatietheaterfestival van Nederland. (Oh, en ook zo’n leuke trui!)

Volg je een opleiding tot winkelmanager of volg je een andere passende opleiding en ben je ouder dan 18 jaar, laat het ons weten en stuur een mail samen met je CV naar administratie@oerol.nl

Wil je meer informatie?
0562-448448 / administratie@oerol.nl