Nog even nagenieten

close

141 shows, 138 uur live-muziek, 12.000 liter koude pils, 12,4 km aan hardcopy tickets, 293 bewegwijzigingsbordjes en 979 vrijwilligers die 40.000 uur werk verrichten.

Oerol 2017 zit er op!

Wat zijn jullie een prachtig publiek. Samen kochten jullie een recordaantal theaterkaarten van 120.000 waarmee jullie Oerol tot het grootste podium hebben gemaakt voor getalenteerde kunstenaars en hun nieuwe werk. Jullie trotseerde windkracht 9 en dansten de zon tevoorschijn. Jullie gingen gretig in gesprek met makers en het landschap, vaak over pittige en niet altijd gezellige kwesties. Jullie gingen als echte veldwerkers op expeditie over het schitterende Terschelling en durfden het experiment aan te gaan.

Makers noemden het een genot om voor jullie te spelen, en wij als festival zijn zo dankbaar en blij dat jullie er weer waren. Dank trouw Oerolpubliek voor het omarmen van vele nieuwkomers. Dank Oerol nieuwkomers voor jullie frisse en scherpe blik. Dank eilanders voor het delen van deze magische plek. Dank aan alle makers en artiesten voor jullie prachtige stukken. Dank aan alle vrijwilligers en medewerkers voor jullie tomeloze inzet. Jullie hebben laten zien waar een klein eiland groots kan zijn.