Vrijwilligers

close
Helden hier melden!

In juni breidt de Oerol crew zich uit met zo’n 1000 vrijwilligers die helpen om Oerol tot een succes te maken. Elk jaar zijn er vrijwilligers nodig voor onder meer op- en afbouw,  kaartcontrole, kaartverkoop, bar, catering en allerlei hand- en spandiensten. Zonder deze helden geen Oerol!

Wil jij  Oerol op een unieke manier beleven in een hecht en gezellig team en op die manier een onmisbare bijdrage leveren aan het festival? Meld je dan aan als vrijwilliger voor Oerol 2018! Lees onder de foto verder voor meer informatie. Het aanmeldformulier vind je helemaal onderaan de pagina.

Vrijwilliger op Oerol: zo werkt het

Oerol is dit jaar van vrijdag 15 juni t/m zondag 24 juni. De opbouwperiode start op maandag 4 juni en de afbouwperiode loopt t/m woensdag 27 juni. Voor deze hele periode zijn we op zoek naar vrijwilligers!

Je kunt als vrijwilliger zelf kiezen hoe lang en voor welke periode je je wilt aanmelden. Let op: het is de bedoeling dat je minimaal 3 aaneengesloten dagen beschikbaar bent waarvan in elk geval 1 volledig festivalweekend.

Als vrijwilliger werk je ongeveer 7 uur per dag. Omdat het festival van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat is zijn je werktijden erg afwisselend. Maar er blijft dus nog meer dan genoeg tijd over om naast je dienst van het festival en het eiland te genieten.

In ruil voor jouw inspanningen ontvang je van Oerol een gratis campingplaats, een festivalbandje (waarmee je toegang hebt tot de festivalterreinen en expedities), een lekkere lunch en/of een diner tijdens je dienst, korting op drankjes in het backstage café, een Oerol crew-shirt, 50% korting op je fietshuur en last but not least: 50% korting op theatervoorstellingen als je 6 – 13 dagen werkt en wel 75% korting als je meer dan 13 dagen werkt!

En minstens zo belangrijk: je werkt als vrijwilligers in een hecht vast team, je ontmoet veel nieuwe gezellige mensen, je krijgt een kijkje achter de schermen en je hebt alle tijd om je helemaal onder te dompelen in al het moois dat Oerol je te bieden heeft!

Klik hier Vrijwilligersfuncties
Reis & verblijf

Met de boot

Zoals je ongetwijfeld weet is Oerol op Terschelling. Om op Terschelling te komen neem je de boot vanuit Harlingen. Je overtocht kun je boeken via Rederij Doeksen. De kosten voor de overtocht zijn voor eigen rekening. Als je je hebt aangemeld, ontvang je van ons automatisch een bevestiging. Daarna kun je de overtocht gaan boeken! Gezien de drukte raden we je aan dit zo snel mogelijk te doen.

Kamperen

We boeken een campingplaats (zonder stroom) voor je op één van de zes onderstaande campings op de dagen dat je als vrijwilliger op Oerol bent (vanaf je aankomstdag tot je vertrekdag).

Let op: deze campingplaatsen zijn bedoeld voor kleine tentjes. Voor grote tenten is helaas geen plek. In het aanmeldformulier kun je aangeven naar welke camping jouw voorkeur uitgaat.

 

Vrijwilligerscoördinatie

De vrijwilligerscoördinatoren zijn het aanspreekpunt voor alle vrijwilligers. Dus heb je vragen, opmerkingen of geniale ideeën? Bel of mail dan gerust:

Hier stellen zij zich aan je voor!

Zo, nu weet je alles; aanmelden maar!

Aanmeldformulier Vrijwilligers 2018

(velden met * zijn verplicht)

Na aanmelding ontvang je een bevestiging op het opgegeven e-mailadres. Controleer of je deze ontvangen hebt. Zodra je het formulier helemaal hebt ingevuld en op de knop ‘Ik meld me aan’ klikt, trekt het systeem het formulier leeg. Schrik niet; je aanmelding is gewoon geslaagd. Als je helemaal naar onderen scrolt, tref je daar een groene balk met een verzendbevestiging.

LET OP: Als je geen bevestiging ontvangt van je aanmelding, mail ons dan meteen op vrijwilligers@oerol.nl. Vul het formulier NIET opnieuw in, maar wacht totdat je een reactie hebt ontvangen.

Persoonsgegevens

Geslacht*

Oerol verleden

Ben je eerder vrijwilliger geweest bij het festival?*

Zo ja, hoeveel jaar ben je al vrijwilliger bij Oerol?

Zo ja, wat was je laatste functie?

Wat wil je graag doen?

Als vrijwilliger bij Oerol kun je kiezen uit verschillende leuke teams om in te werken. Lees de functieomschrijvingen op oerol.nl/vrijwilligers goed door voor je een keuze maakt. Zo kun je het team kiezen dat het best bij je past.

We vragen je om vier verschillende voorkeursfuncties in te vullen, op die manier kunnen wij zoveel mogelijk rekening houden met jouw voorkeuren. We doen uiteraard ons uiterste best maar kunnen helaas niet garanderen dat dit altijd zal lukken. Mochten we je niet kunnen indelen bij één van je vier voorkeuren dan nemen we contact met je op.

LET OP: vanwege de grote belangstelling is het helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor (een gedeelte van) de opbouw.

Voorkeur 1 *

Voorkeur 2 *

Voorkeur 3 *

Voorkeur 4 *

Als je relevante ervaring hebt die aansluit bij je voorkeurfuncties kun je dat hieronder aangeven:

Wil je je voorkeuren verder nog toelichten of heb je aanvullingen?

Als je graag samen met een vriend of vriendin ingedeeld wilt worden, kun je dat hieronder aangeven (volledige voornaam + achternaam). We proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Maar ook als je alleen komt, zul je snel aansluiting vinden in de hardwerkende en gezellige Oerol vrijwilligers teams!

Ik wil graag samen in een team met

Periode

Oerol 2018 vindt plaats van vrijdag 15 juni t/m zondag 24 juni.

Hieronder kun je aangeven op welke dagen je graag wilt aankomen en vertrekken. Als je voorkeur uitgaat naar een functie met vaste aankomst- en vertrekdata, zorg er dan voor dat je deze data hieronder juist aangeeft. Wij plannen je in voor de gehele periode dat je beschikbaar bent. Aanwezigheid is dus tevens beschikbaarheid. Het is de bedoeling dat je minimaal 3 dagen inzetbaar bent, waaronder altijd één volledig festivalweekend (vrijdag t/m zondag). De weekenddagen tijdens het festival zijn de drukste dagen, en dan hebben we jullie natuurlijk het hardst nodig! Vanwege deze drukte en vanwege de indeling van alle teams hanteren wij daarom een aantal vaste aankomst- en vertrekdata. Het klopt dus dat je niet alle dagen kunt aangeven als aankomst- en/of vertrekdag. Je aankomst- en vertrek dagen worden niet meegerekend als werkdagen.

Een werkdag als Oerol vrijwilliger duurt ongeveer zeven uur. Je houdt dus nog genoeg vrije tijd over om te kunnen genieten van het festival!

Aankomst

Let op: omdat de opbouwperiode al helemaal vol zit, is aankomen vóór donderdag 14 juni niet langer mogelijk. Geef aan wanneer je aankomt (eerste werkdag is altijd de dag na aankomst)*

Vertrek

Geef aan wanneer je vertrekt (laatste werkdag is altijd de dag voordat je vertrekt)

Camping

Helaas zijn er dit jaar minder plekken beschikbaar op camping Nieuw Formerum dan voorgaande jaren. Als je voorkeur uit gaat naar deze camping, houd er dan rekening mee dat de mogelijkheid bestaat dat we je niet op deze camping kunnen plaatsen. Houd er daarnaast rekening mee dat er op alle campings alleen plek is voor een bescheiden tentje.

Welke camping heeft je voorkeur:*
Welke camping heeft je tweede voorkeur *

Met wie wil je graag op de camping (volledige voornaam + achternaam)? Ook hier beloven we niets, we doen natuurlijk wel ons best

Deel je een tent met hem of haar?

T-shirt

Welke maat shirt heb je? *

Afronding

Je bent er bijna! Voordat je je aanmelding afrond door op onderstaande knop te klikken willen we graag nog even je aandacht voor het volgende:

De vergoedingen die we bieden zijn bedoeld voor de dagen dat je als vrijwilliger beschikbaar bent. Je bent natuurlijk van harte welkom om eerder te komen of langer te blijven zonder dat je als vrijwilliger aan de slag bent. Maar dan gaan we er vanuit dat je voor die dagen zelf een aparte campingplek boekt en betaalt. Ook de korting op de fietshuur geldt uiteraard niet voor deze dagen.

Zodra jij je hebt aangemeld beschouwen wij je als vrijwilliger en kun je er dus vanuit gaan dat we je inzetten voor het festival. De voorpret kan dan beginnen! Het is dus vanaf dat moment al mogelijk om de boot naar Terschelling te boeken via www.rederij-doeksen.nl. Zorg ervoor dat je dit op tijd doet. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.

Ik heb alle informatie gelezen en begrepen*