Nederlands English

Tickets

Start voorverkoop half mei 2018

 

 

 

Werkwijze pers

Geaccrediteerde pers kan gebruik maken van een exclusieve online voorverkoop. Tijdens deze voorverkoop kun je gratis 1 persticket per voorstelling bestellen. Het bestellen van de tickets is mogelijk met de unieke code die je eerder van ons hebt ontvangen per mail. Betaalde tickets dienen via het verkoopkanaal te worden besteld.

Na het afronden van je bestelling heb je nog de mogelijkheid je persoonlijke gegevens te wijzigen. Gebruik hiervoor de link naar je NAW-gegevens in de bevestigingsmail of op de afrondingspagina. De gemiddelde tijd om een bestelling af te ronden is 15 minuten. Bestelde tickets worden naar je opgestuurd en komen, mits besteld, inclusief een voucher die je kunt inwisselen voor een gratis entreebandje in Harlingen of bij aankomst op Terschelling.

Ook na de exclusieve voorverkoop kan je nog online tickets bestellen. Zelfs tijdens het festival is het nog mogelijk tickets te bestellen, tot een dag voorafgaand aan de voorstelling (tot 22.00 uur). Houd er wel rekening mee dat er dan mogelijk geen kaarten meer beschikbaar zijn, omdat de voorverkoop dan niet langer exclusief is. Wel is er een speciale gastenkassa op de Westerkeyn, dagelijks geopend vanaf 10.00 uur, waar je direct nog andere perskaarten kunt regelen. Mocht je niet in staat zijn om bepaalde voorstellingen te bezoeken, dan ontvangen we de daarvoor bestelde perskaarten graag zo vroeg mogelijk terug, om daarmee nog anderen van dienst te kunnen zijn.