Nederlands English

Aanmelding geopend

Meld u vóór vrijdag 11  mei 2018 aan als professional via het aanmeldformulier hieronder. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus we maken een selectie. Uiterlijk vrijdag 18 mei ontvangt u van ons een bevestigingsmail waarin u kunt terugvinden of uw aanvraag is gehonoreerd.

Oerol hanteert 2 categorieën professionals:

  • Fondsen en subsidiënten die geïnteresseerd zijn in makers en/of Oerol
  • Professionals die makers een podium bieden in binnen en buitenland

Geaccrediteerde professionals ontvangen een festivalbandje, dat fungeert als algemeen toegangsbewijs voor het festival. Hiermee kunt u de festivalterreinen, het muziekprogramma, de expedities en het straattheaterprogramma bezoeken. Als professional kunt u gebruik maken van onze speciale online voorverkoop vanaf 22 mei. U bestelt zo een theaterkaartje, dat in combinatie met uw festivalbandje toegang verschaft tot de theaterlocatie.

Daarnaast ontvangt u tips van de programmeurs en kunt u voor vragen of verder contact met gezelschappen terecht bij professionals coördinator Charlotte Verhoef. Tijdens het festival kunnen professionals bovendien aanschuiven bij artiesten en andere professionals tijdens het diner in de backstage catering. Het festivalbandje verschaft toegang tot de artiestencatering, in combinatie met een dinervoucher. Deze vouchers kunt u afhalen bij de Professionals balie op festivalterrein de Westerkeyn.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Mail dan naar professional@oerol.nl. Uw bericht wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.

Tot Oerol!

Aanmeldformulier Professionals 2018

(velden met * zijn verplicht)

PERSOONSGEGEVENS

Voornaam *

Achternaam *

Instelling/ organisatie*

Functie *

Adres (verzending voorstellingskaarten) *

Huisnummer *

Postcode *

Woonplaats *

Mobiel *

Telefoon (werk)*

E-mail * Als u ook Vriend van Oerol bent, geeft u hier a.u.b. een ander e-mailadres op

Website van instelling/organisatie*

PERIODE

Aankomstdatum *

Vertrekdatum *

Heeft u Oerol al eerder als professional bezocht?

Ik meld mij aan voor de Oerol nieuwsbrief voor Professionals

Ik geef toestemming om mijn naam, instelling/organisatie, functie en verblijfperiode te publiceren op de gastenlijst die wordt verstrekt aan artiesten en andere professionals.

OPMERKINGEN

Toelichting (max. 50 woorden)