Nederlands English

Info

Elk jaar presenteren gerenommeerde en nieuwe talentvolle theatermakers hun werk tijdens Oerol en er is een uitgebreid programma van kleinere experimentele performances, landschapskunst en vele muziekoptredens.

Het festival is een perfecte plek om vakgenoten te ontmoeten, nieuwe voorstellingen te zien en elkaar te spreken over toekomstige plannen en projecten. Geaccrediteerde professionals ontvangen een festivalbandje als toegangsbewijs tot het festival. Hiermee kun je de festivalterreinen ontdekken, het muziekprogramma bewonderen en aan natuurexpedities deelnemen. Bovendien kun je als professional gebruik maken van onze speciale online voorverkoop. Ook is er tijdens het festival een speciale gastenkassa in het festivalhart de Westerkeyn, waar we je kunnen helpen met vragen over je kaarten of andere vragen.

Voor artiesten is Oerol natuurlijk de plek om je nieuwe voorstelling, project of muziek te maken en te presenteren. Dat gebeurt op uitnodiging van ons programmateam. Kijk op onze artiestenpagina voor de voorwaarden en meer informatie.

Nog meer vragen? Neem contact op via professional@oerol.nl of telefonisch via 0562-448448.