Speeltijden

Ritzo ten Cate / Arjan Berkhuysen

Vriendenactie | Earthfulness

Info

Genre Vriendenactie, Interactief
Toegang met festivalbandje en ticket
Duur 240 minuten
Locatie Parkeerplaats Daan Pootjes
Type Buiten
Leeftijd Alle leeftijden
Taal Nederlands
Prijs € 10,00
Vriendenactie | Earthfulness

Wat als je afspreekt om bij elkaar te blijven, maar niet te communiceren? Wat als er geen route is, geen gids en wel ieders individuele wil? Wat blijft drijven als je alle ruimte krijgt? De Stilte Samen Zwerving is een door het landschap geleid ritueel. In stilte, zonder afleiding, zwerf je samen met een gelegenheidszwerm door de weidsheid van het ooster duingebied. Wat schreeuwt om aandacht als je drie uur lang samen zwijgt?

De Stilte Samen Zwerving is een Earthfulness-ervaring door interrelationeel kunstenaar Ritzo ten Cate en eilander Arjan Berkhuysen.

Dit is een van de elf exclusieve Vriendenacties die wij speciaal voor jou als Vriend hebben geselecteerd. Je kunt per Vriendschap één activiteit kiezen, waar alleen jij naartoe kan. Kaartjes zijn te bestellen tijdens de verkoop.

Voor de meeste acties kan je je gratis inschrijven, maar dit jaar worden ook exclusieve Vriendenacties aangeboden tegen een symbolisch bedrag. Dit zijn acties die Oerol niet (meer) geheel kosteloos kan aanbieden, maar die wel een unieke ervaring zijn en waar jij als Vriend extra voordelig van kunnen genieten. Goed om te weten is dat deelname op basis van beschikbaarheid is. Dus wees er snel bij als je interesse hebt in één van onze Vriendenacties.
 
Ook Vriend worden? Je regelt het op oerol.nl.

Publieksinspanning

Deze zwerving is – zelfs binnen de verwachtingskaders van Oerol – een allesbehalve gewone wandeling. We hebben geen afleiding voorhanden, dus ook geen eten, drinken, sigaretten, horloge, telefoon, camera of zelfs geen opschrijfboekje. Alleen zo kan je echt opgaan in deze ervaring. Je kan niet tussentijds uitstappen. Alleen met onweer (bliksem) of een ongeluk breken we de zwerving af. Gedurende de zwerving komen we los van de  kloktijd, er is geen stipte eindtijd. Geurtjes en opvallende en/of ritselende kleding raden we af. Schoenen of laarzen waarmee je van de paden af kunt en een lange broek is wel te overwegen. We nodigen je uit om zo weinig mogelijk spullen mee te nemen. Jouw telefoon kan je elders laten. Misschien wil je een flesje water, thermosfles of een jas achterlaten bij de fiets voor na afloop.

open kaart

Speeltijden

Uitverkocht? Check één dag voor aanvang van de voorstelling of er nog tickets beschikbaar zijn.
zaterdag 8 juni 18:30
Parkeerplaats Daan Pootjes Oost
dinsdag 11 juni 18:30
Parkeerplaats Daan Pootjes Oost