OndernemersClub

close
Maak kennis met onze OndernemersClub!

Oerol is sinds de eerste editie in 1982 uitgegroeid tot het grootste theaterfestival in de open lucht. In juni is het prachtige Waddeneiland jaarlijks tien dagen lang hét podium voor locatietheater, straattheater, beeldende kunst en muziek.

Natuur + Cultuur + Uw onderneming = Een inspirerende beleving die nieuwe kansen biedt. Stap nu in als OndernemersClubmember vanaf slechts € 500,- en ontdek wat Oerol u en uw onderneming te bieden heeft. Van zelf rondfietsen en ontdekken tot een verzorgd programma op maat met bijvoorbeeld vers gerookte makreel in een duinpan.

Draagt u het festival een warm hart toe, los van de aantrekkelijke voordelen? Dan is de Ondernemers- Club iets voor u. Dankzij de financiële steun kan Oerol bijvoorbeeld investeren in jong talent of in een buitengewoon project. Dat is nodig om impact te houden, een groot en nieuwsgierig publiek te blijven trekken en het draagt bij aan een vitaal maat- schappelijk en cultureel klimaat. Als Oerol OndernemersClubmember laat u zien dat u een maatschappelijk betrokken ondernemer bent. Uw bijdrage maakt echt het verschil.

Wat zijn de voordelen voor u?

Oerol-entreebandjes voor u, uw medewerkers en relaties, zodat u samen het festival kan ontdekken.
De mogelijkheid om een speciale ontvangst en een festivalprogramma samen te stellen voor een onvergetelijke Oerol-ervaring.
Zichtbaarheid van uw onderneming in onze festival-uitingen.
Uitnodigingen voor speciale ontmoetingen met o.a. andere OndernemersClubmembers, theatermakers en relaties van Oerol.

Nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact met ons opnemen via ondernemersclub@oerol.nl of 0562 448 44

Folder OndernemersClub

download Folder
download Aanmeldformulier
Geef uw bedrijf op!

Initiatiefnemer Bert Jonker, Clafis Ingenieus: “Vernieuwen is nodig om voorop te kunnen lopen. Bij Oerol betekent dat continu kansen bieden aan talentvolle theatermakers. Dáár wil ik in investeren! Ik verbind me dan ook graag aan dit unieke evenement. Bovendien biedt Oerol mij als ondernemer uit het Noorden waardevolle nationale merkkracht. Daarom heb ik het initiatief genomen voor de Oerol OndernemersClub. Doet u mee?”