Zakelijk Oerol

close
Kom met de zaak naar Oerol!

Oerol is sinds de eerste editie in 1982 uitgegroeid tot het grootste kunstenfestival in de open lucht. In juni (dit jaar van 15 t/m 24 juni) is het prachtige Waddeneiland Terschelling jaarlijks tien dagen lang hét podium voor locatietheater, straattheater, beeldende kunst en muziek. Van zelf rondfietsen en ontdekken van de kunstprojecten tot een verzorgd programma op maat met vers gerookte makreel in een duinpan.

Natuur + Cultuur + Uw onderneming = Een inspirerende beleving die nieuwe kansen biedt. Of u nu op zoek bent naar een meerdaagse training of een ruitje van 1 dag met relaties; wij realiseren graag op maat een mooi programma. Mooi meegenomen; met uw bezoek steunt u ook jonge ondernemende kunstenaars.

Geef uw bedrijf op!

Kosten variabel; ter indicatie een onvergetelijk dagbezoek voor 20 personen op maat  incl boot, fietshuur, backstage lunch  en toegangskaartjes tot de kunstprojecten begint vanaf €250,- per persoon.

Nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact met ons opnemen via steun@oerol.nl of 0562 448 44