Voor de makers

Mede dankzij jou is Oerol een eilandfestival dat hoofdrol 10 dagen lang een wervelende mix van programmaonderdelen en activiteiten bouwt. Hier vind je alle documentatie die voor jou als maker, producent, communicatiespecialist of artiest handig kan zijn.

Bezoekers bekijken het programma op het festivalterrein tijdnes Oerol 2022.

Handboek voor de makers

Download hier het handboek voor de makers. Dit handboek geeft jou handvatten om je weg te vinden, zowel voorafgaand als tijdens het festival. Neem het rustig door of pak het bij de hand wanneer je op zoek bent naar antwoorden. En weet ons te vinden als dingen minder vanzelfsprekend zijn dan we denken. We blijven deze informatie up-daten dus check altijd of je de laatste versie hebt.

Ecologisch Kompas

Download hier het Ecologisch Kompas. Dit Ecologisch Kompas is een door Oerol opgesteld document waarin artistieke inhoudelijke en
praktische kaders zijn omschreven voor een toekomstbestendige ecologische werkwijze.

Gedragscode en protocol

Download hier de gedragscode die onderdeel is van het contract van iedereen die Oerol maakt, onder wie medewerkers, makers en leveranciers.

PR toolkit

Download hier de PR toolkit, welke is opgesteld om onze gezamenlijke zichtbaarheid te vergroten.

Algemene voorwaarden

Download hier de algemene voorwaarden voor Oerol Festival 2024. Dit document bevat de algemene voorwaarden voor deelnemers aan het festival, met regels over optredens, aansprakelijkheid, veiligheid, intellectueel eigendomsrecht, en procedures bij annulering of wijziging van voorstellingen.

Financiële regeling theater

Download hier de Financiële regeling theater. In dit document staan de financiële spelregels voor voorstellingen met ticketverkoop op Oerol. Deze regeling legt uit hoe de betalingen werken, wat voor kosten er zijn, en hoe alles rond de voorstellingen financieel wordt geregeld.

Stroom

Download hier het document over stroom op Oerol en lees alles over de stroomvoorziening op Oerol.

Tarieven

Download hier het tarieven overzicht voor 2024. In dit document vind je de tarieven voor bijvoorbeeld stroom, transport, reis en verblijf.