Word Vriend

Als Vriend van Oerol ben jij onderdeel van de hoofdsponsors van het festival. Je draagt daarmee bij aan een stevige basis voor de productie van Oerol, zodat er elk jaar een bijzonder en verrassend programma samengesteld kan worden.

Twee vrijwilligers doen een vriendenbandje om bij een Vriend van Oerol, Oerol 2023

Als je Vriend van Oerol bent, blijft of wordt, zorg je ervoor dat Oerol ook in de toekomst kan blijven bestaan. Samen zijn de Vrienden van Oerol mede-hoofdsponsoren van ons festival. Met hun bijdrage leggen meer dan 11.000 Vrienden een hele stevige basis voor de productie van ons festival, ieder jaar weer. Omdat we daar enorm blij mee zijn krijgen onze Vrienden daar dan ook heel wat voor terug.

Altijd een Vriend in de menigte

Je kunt onze Vrienden herkennen door het speciale Vriendenbandje, dat je naast je reguliere festivalbandje draagt. Dit bandje geeft niet alleen korting bij verschillende eilander ondernemingen, maar geeft je ook toegang tot een speciale Vriendenactie tijdens het festival, die we onder andere samen met Terschellinger ondernemers organiseren. En dat is nog maar het begin van de voordelen die we onze Vrienden te bieden hebben.

Wat betekent onze Vriendschap voor jou?

'Toen ik jaren geleden voor het eerst op Oerol kwam dacht ik ‘dit festival is voor mij gemaakt!’ Oerol-bezoeker en Vriend van het eerste uur

Geef een Vriendschap met Oerol cadeau!

Wil je jouw liefde voor Oerol graag met je vriend, vriendin, familielid of collega delen? Maak dan iemand blij met de Vriendencadeaubon.

Stuur een e-mail naar vrienden@oerol.nl en vermeld daarin:

  • Het bedrag van het Vriendenabonnement van je keuze.
  • Je eigen naam en adres.
  • De naam, het adres en het e-mailadres van degene aan wie je een Vriendencadeaubon wilt geven.
  • Je ontvangt van ons een bevestigingsmail en de cadeaubon ligt niet veel later op de mat.

Culturele ANBI

Schenken aan Oerol is voordelig vanwege onze ANBI status.

Vragen?

Heb je vragen over Vriend worden, blijven of zijn? Mail dan naar vrienden@oerol.nl