Vrienden van Oerol

close

“Wat doen jullie eigenlijk met mijn vriendenbijdrage?”  Goeie vraag natuurlijk. Samen zijn de Vrienden een van de hoofdsponsoren van Oerol en leggen daarmee de basis voor het jaarlijkse festival. Klinkt misschien saai- de basis- maar wel zo belangrijk; zonder wortels geen boom, zonder ruggengraat kan je niet lopen.  Daar krijg je natuurlijk ook wat voor terug! Zoals early bird toegang tot de online kaartverkoop, speciale vriendenacties, profiteren van acties en aanbiedingen, het Oerol Magazine en de Vriendenkrant.

Vrienden abonnement

Vriendschap abonnement voor 22 euro:

  • Je kunt 4 voorstellingskaarten bestellen tijdens de exclusieve Vrienden voorverkoop
  • Je krijgt het Oerol Magazine thuisgestuurd
  • Geniet van allerlei leuke, lekkere of spannende aanbiedingen van Terschellinger ondernemers
  • Doe mee aan één van de verrassende Vriendenacties tijdens het festival, bijvoorbeeld een concert, yoga of Dark Sky wandeling.
  • Ontvang 2x per jaar de Vriendenkrant in je brievenbus
  • Je ontvangt de digitale Vriendennieuwsbrief (ca. 12 keer per jaar, met in het najaar speciale aanbiedingen van theatergroepen).

Vriendschap abonnement voor 44 euro:

Zoals bij €22,- maar dan kun je 8 kaarten bestellen en krijg je een kijkje achter de schermen tijdens het festival.

Vriendschap abonnement voor 66 euro:

Zoals bij €44,- maar dan kun je 12 theaterkaarten bestellen en je ontvangt exclusieve aanbiedingen en arrangementen van partners van Oerol buiten het festival om.

Waarom belt Oerol mij?

In aanloop van Oerol 2018 kunt u als kaartkoper telefonisch door ons benaderd worden met de vraag of u als Oerol (structureel) willen steunen. We doen dit omdat structurele steun erg belangrijk is voor de talentontwikkeling, internationalisering, verdieping en verbreding van Oerol. Want naast het festival in juni, steunt Oerol (jonge) theatermakers en landschapskunstenaars het hele jaar door in alle facetten van locatietheater en landschapskunst – van Atelier Oerol en internationale residenties tot het stimuleren en begeleidenvan verschillende wetenschappers en kunstenaar in het creëren en uittesten van hun onderzoek in ons landschapslab.

We bellen ook onze Vrienden, omdat de steun via donaties naast het vriendenlidmaatschap erg belangrijk is, met name voor Fonds Atelier Oerol, die Het Atelier met jonge theatermakers steunt. Een donatie kan direct naar het fonds en de jonge theatermakers gaan. En natuurlijk bellen we juist onze vrienden omdat we het belangrijk vinden dat het festival, de theatervoorstellingen en landschapswerken op locatie gedragen worden door onze meest trouwe bezoekers en de grootste Oerolfans.

Ondernemersacties voor Vrienden

Wist je dat je op vertoon van je Vriendenbandje ook mag profiteren van allerlei leuke of lekkere acties van Terschellinger ondernemers?

Zo krijg je 5 euro korting op een heerlijke ontspanningsmassage van 70 minuten bij Massage-Terschelling (Schoolpad 2, Hoorn). Of krijg je een euro korting op een fles Vrienden wijn bij ’t Winkeltje (Heereweg 30, Midsland-Noord).

Ook de moeite waard: stop een briefje met je naam en en telefoonnummer in de ton van Rijwielverhuur Tijs Knop (Torenstraat 10, West Terschelling) en maken kans op de Sparta country-damesfiets die in de etalage staat!

De rest van de ondernemersacties staat in het document dat je hieronder kunt downloaden.

download Ondernemersacties voor Vrienden

Geef een Vrienden-cadeaubon

Pssstt…Je kunt ook iemand een Vrienden-cadeaubon geven. Wil je jouw passie voor Oerol graag met je vriend, vriendin, familie of collega delen? Geef dan een Oerol-Vriendschap cadeau.

Vragen

Code kwijt of heb je een andere vraag? Kijk bij de veelgestelde vragen of neem contact op met de helpdesk via vrienden@oerol.nl.

Helpdesk Contact