Sponsors & partners

Oerol Festival is in de tijd uitgegroeid tot het grootste locatiekunstenfestival van Europa en verwelkomt jaarlijks vele (inter)nationale professionals en iets meer dan 50.000 bezoekers.

Het biedt een podium voor zowel gevestigde groepen als opkomende talenten, met een gevarieerd programma van locatievoorstellingen, straattheater, muziek, beeldende kunst, storytelling, talks en verdieping. Oerol creëert een rijke ervaring voor makers, professionals, eilandbewoners, partners en bezoekers.

Man met verrekijker kijkt naar het publiek tijdens theatervoorstelling Goed Goud Geld van theatergezelschap het NUT, gespeeld op Oerol 2023.

Sinds 2017 heeft Oerol een stabiele plek in het culturele bestel als onderdeel van de Basis Infrastructuur (BIS), met een bescheiden structurele subsidie. Naast deze subsidie gaat Oerol samenwerkingen aan met sponsors, fondsen en andere partners, waarbij gezocht wordt naar raakvlakken en nieuwe initiatieven om krachten te bundelen. Op deze manier vergroten we het draagvlak, de maatschappelijke meerwaarde en de groeimogelijkheden voor het festival én onze partners.

Sponsor Oerol

Wil jij je merk verbinden met Oerol Festival en daarmee het festival voor nog vele generaties makers en bezoekers mogelijk maken? Word dan sponsor! Krijg de kans je merk te presenteren aan een betrokken en gepassioneerd publiek, zowel ter plaatse als online. Met je logo op onze website, in ons programmaboekje en op diverse marketingmaterialen bereik je tienduizenden festivalbezoekers en online volgers.

Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken en een waardevolle bijdrage te leveren aan Oerol Festival.