Info tickets & verkoop

Of je nu houdt van spontane straatoptredens, feestjes op het strand of voorstellingen in het bos, met Oerol kun je het eiland verkennen  van oost naar west, van wad naar strand.

Festivalbandje
Hiermee kun je onbeperkt naar festivalhart de Deining. Gelegen op en nabij het Noordzeestrand is dit het kloppend hart en de centrale ontmoetingsplek van het festival, met livemuziekacts, storytelling, talks, straattheater en dansen op het strand. Ook zijn er jaarlijks ongeveer tien Expedities (=beeldende kunstinstallaties) die overdag op je eigen tempo te bezoeken zijn op vertoon van een festivalbandje.

Van elk verkocht festivalbandje doneert Oerol € 0,50 aan Staatsbosbeheer op Terschelling voor de aanleg van een kinderspeelplaats bij de Natuurschuur in Lies. Lees meer 

Vrouw op de fiets met een festivalbandje voor Oerol 2023.

Festivalbandje én ticket
Smaakt het naar meer? Tijdens Oerol kun je naar een breed scala aan locatievoorstellingen, zoals dans, teksttheater, mime, muziektheater en hedendaags circus op vertoon van een festivalbandje én ticket. Scroll naar beneden voor meer informatie en prijzen.

Dagbandje
Ben je van plan om maar één of twee dagen naar Oerol Festival te komen, dan kun je ook een dagbandje kopen. Je koopt online een ticket voor een dagbandje zonder datum. Tijdens het festival wissel je het ticket bij een van de servicepunten om voor een dagbandje voor de gewenste dag.

Vrije toegang
Ontdek verrassend straattheater in de dorpen van Terschelling en op diverse andere locaties verspreid over het eiland. Bezoek ook De Streken, het landschapskunstwerk van Marc van Vliet.

Natuurlijk kosten ook deze activiteiten geld, maar omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen de kans krijgt om mee te doen, bieden we ze vrij toegankelijk aan. Als je onze activiteiten wilt ondersteunen, zijn donaties altijd welkom.

Publiek wat kijkt naar de voorstelling Barboletas, een muzikale solo van de uit Kaapverdië afkomstige muzikant/acteur Gery Mendes tijdens Oerol 2022

*Jopies

Ben jij 35 jaar of jonger? Dan noemen wij je vanaf nu een Jopie! Inspiratiebron? Onze founding father Joop Mulder, die nog voor zijn dertigste Oerol begon en ooit de legendarische woorden uitsprak ‘Als je niet bang wordt van je dromen, zijn ze niet groot genoeg’. Het begon klein met straattheater op de stoep voor zijn café in Midsland, maar groeide uit tot wat het nu is: het grootste locatiekunstenfestival van Europa.

Scoor nu jouw Jopie-festivalbandje met een mooie korting op het reguliere tarief. Het enige dat je hoeft te doen is je geboortedatum toevoegen aan je Mijn Oerol-account, en voilà, je hoort bij de club en opent de deur naar allerlei mooie voordelen, kortingen, tips en activiteiten.

Let op: je kunt max. 1 Jopie-festivalbandje per persoon/account aanschaffen.

Meer