Oerol 2025

Smaakt dit naar meer? En heb je nu al zin in Oerol Festival 2025?

Het is nooit te vroeg om weg te dromen en daarom zijn er nu al Fast Bird Bandjes in de verkoop. Het programma voor Oerol 2025 blijft nog even geheim, maar je kunt er op vertrouwen dat het weer een feestje wordt!

Oerol Festival is een vrijplaats voor dromers en levensgenieters van alle leeftijden en oriëntaties. Van vrijdag 13 tot en met zondag 22 juni 2025 ontdek je op het eiland locatietheater, muziek, Straattheater, Expedities en talloze andere ervaringen. Van bruisende feestjes op Festivalhart de Deining tot indrukwekkend grote voorstellingen en intieme gesprekken en performances.

Tot vrijdag 21 juni, 00:00 uur 2024 hebben we 2000 tickets beschikbaar voor het Fast Bird-tarief van € 42.50,-, profiteer nu! Bovendien draag je bij aan de ondersteuning van Oerol Festival, als je nu al je Fast Bird Bandje scoort. Als non-profit Festival kunnen we niet zonder de steun van onze fantastische bezoekers. Jouw bijdrage helpt ons om jaar na jaar een uniek Festival neer te zetten, vol met cultuur, natuur en avontuur. Als je een echte Oerol-liefhebber bent, zorg dan dat je erbij bent!

Meer