Info
Met dit zeediner verrassen we je met heel veel lekkers uit Noordzee en Waddenzee. Denk aan vis, schelpdieren, zilte groenten, zeewier… En uiteraard alles met zo’n heerlijk smokey geroosterd randje!
Midden op festivalhart de Deining maken we voor je neus op open vuur allemaal gerechten voor je klaar, inclusief prikkelende verrassing. Gerookt, geroosterd, gesmoord…..Van lokaal gevangen vis tot hier geraapte oesters en kokkels, van zeekraal tot lamsoor, van zeesla tot suikerwier. En alles in omlijsting van groenten en zuivel uit de waddenstreek. Dit gebied heeft zoveel lekkers te bieden, daar laten we jullie graag van meegenieten!
Bijna alles is uit onze directe omgeving door ons zelf en voor ons gehaald, geoogst, geplukt, geraapt en gevangen. We koken volgens de 80/20 principes van Dutch Cuisine en restproducten verwerken we graag voor een ander gebruik.
En het mooie is: na dit vlammend diner kun je je direct weer onderdompelen in het festivalgedruis: let the music play, de band begint!
Goed om te weten: ons diner is bij uitzondering niet vegetarisch. Wel is bijna alles uit onze directe omgeving door ons zelf en voor ons gehaald, geoogst, geplukt, geraapt en gevangen. Wil je vegetarisch eten? Geef dit dan uiterlijk een dag van tevoren door via eten@oerol.nl. Zo voorkomen we verspilling en kunnen we teleurstellingen voorkomen. Het diner is vrij van gluten en van noten. Het is helaas niet mogelijk om rekening te houden met ander dieetwensen of allergieën.