Info

Dagelijks wordt er een een wildpluk lunch en een Proeftuin Diner bij de kookstudio in Hoorn geserveerd.
Wildpluk Lunch
We serveren tijdens Oerol in onze Proeftuin een lunch bereid met wilde planten waar we naar wens een Nederlands wijntje bij schonken.De lunch bestaat een proefplank van hapjes bereid met wildgeplukte ingrediënten. Dit jaar leiden we op sommige dagen de lunch in met een wildpluk wandeling in de omgeving. Zo krijg je nog meer inzicht in waar alle ingrediënten vandaan komen.
Data: 13-21 juni (m.u.v. 17 juni)
Tijden: 12.00-14.30 uur, aanvang tussen 12.00-13.00 uur.
Prijs: € 27,50pp exclusief drankjes, kids tm 11 jaar € 15.
Wil je vooraf een mooie wildpluk wandeling maken? Koop dan apart een ticket voor de wandeling op 14, 16, 18 en 20 juni.
Proeftuin Diner
Natuurlijk gebruiken we voor het driegangen diner typisch Terschellinger ingrediënten en zoveel mogelijk producten uit het waddengebied. Met zilte groentes en fruit van streekboeren, zeewier van ’t wad, Nederlandse bonen en Terschellinger kaas. Je kan er een passend wijnarrangement bij bestellen met wijnen van wijndomein De Koen, Frysling, het Betuws WIjndomein en wijndomein St. Martinus.
Data: 13-21 juni (m.u.v. 17 juni)
Tijden: 18.00-20.30 uur. Inloop tussen 17.30-18.00 uur.
Prijs: € 45 pp exclusief drankjes, kids tm 11 jaar € 29
Reserveringen lopen niet via de website van Oerol. Ga voor een reservering naar de website van Flang in de Pan. Data, tijden en prijzen onder voorbehoud. Check altijd de website van Flang in de Pan.
Dutch Cuisine
Door te werken volgens de principes vanDutch Cuisine houden we onze voetafdruk zo klein mogelijk. We bereiden in de Oerol Proeftuin vegetarische maaltijden, maar niet vegan. We beperken de dierlijke ingrediënten (zoals boter, room, eieren of kaas) tot max. 20% van de maaltijd. Culinair genieten in onze mooie kookstudio en pastorietuin!