Voor eilandbewoners

Woon je op Terschelling? Scoor jouw tickets en festivalbandje online!

Goeie! Oerol heeft mooi nieuws. In 2024 kan iedereen die woonachtig is op Terschelling en in bezit is van een Doeksen eilanderpas, online meedoen aan de eilanderverkoop en alvast een gratis festivalbandje bestellen. Handig als je ondernemer bent en tijdens Oerol de drukste tijden beleeft; online je festivalbandje en tickets bestellen is namelijk heel eenvoudig en dus zo gepiept. Oerol Festival is niks zonder jullie, dus zien we jullie graag massaal een eilandfeestje vieren op het festivalhart!

Wat moet je doen?

  1. Log in op jouw persoonlijke Mijn Oerol-account of registreer je hiervoor. Dit kan via de optie rechtsboven op de website. Maak voor kinderen ook een eigen account.
  2. Deel met ons een foto en het nummer van je bootpas via dit formulier.  
  3. Wij gaan aan de slag om jouw bootpasnummer te checken. Dit kan tot enkele dagen duren; 
  4. Check na een paar dagen je Mijn Oerol-account. Als je onder abonnementen het Eilander 2024-abonnement ziet, kan je jouw gratis festivalbandje bestellen. Na de bestelling ontvang het ticket in je mail;
  5. Dat ticket kun je tijdens openingstijden van het festival bij elk servicepunt omwisselen voor een gratis festivalbandje; 
  6. Log in op jouw Oerol-account en bestel op woensdag 5 juni en donderdag 6 juni jouw voorstellingstickets online tijdens de exclusieve eilanderverkoop!

Heb je hulp nodig met het invullen van het online formulier en niemand in jouw omgeving kan je helpen, dan ben je van maandag tot donderdag van 10:00 uur tot 12:30 uur welkom aan de balie van het Oerol kantoor in Midsland. Kan je niet naar kantoor komen, mail dan met info@oerol.nl met Bootpas in het onderwerp, dan nemen we contact op met je en kijken we hoe we jou het beste kunnen helpen met het formulier.

Daarnaast is het net als vorige jaren nog wel mogelijk om zonder tussenkomst van het formulier tijdens de festivalperiode en voorafgaand tijdens de eilanderverkoop een festivalbandje aan de festival servicebalies te halen op vertoon van je bootpas. Voor deze service aan de balie, zijn we helaas genoodzaakt € 4,- te rekenen. 

Let op: een voorstelling bezoeken kan alleen op vertoon van een geldig ticket en met een festivalbandje om je pols. Voor een bezoek aan het festivalhart en de expedities heb je alleen een festivalbandje nodig.

Ticketverkoop voor eilandbewoners – eilanderverkoop

Met een festivalbandje om je pols kan het feesten op het festivalhart al beginnen, maar misschien ben je ook wel nieuwsgierig naar een dans- of theatervoorstelling. Hartstikke leuk natuurlijk, maar hoe prop je als super drukke eilander nou in hemelsnaam ook nog een voorstelling in je volle schema? Geen zorgen, wij  houden namelijk speciaal voor onze eilandgenoten wat tickets achter de hand 💚. Deze tickets voor reguliere voorstellingen en de try-outs van vrijdag zijn online te koop op woensdag 5 juni en donderdag 6 juni. De verkoop start op 5 juni om 14:00 uur. Volg bovenstaand stappenplan en bestel op die dagen via Oerol.nl. 

Liever je tickets kopen bij de balie? Dan kun je op woensdag 5 en donderdag 6 juni vanaf 14:00 uur bij het servicepunt in Midsland en bij het servicepunt in de Haven terecht. Je kunt hier tickets kopen voor de exclusieve eilander try-outs op donderdag en ook meteen al je andere tickets scoren voor Oerol 2024 – vrijdag 7 tot en met zondag 16 juni. Hou deze pagina en de Terschellinger in de gaten voor de bekendmaking van de try-outs. We zien jullie graag tijdens Oerol Festival, zet an!

Servicepunt West (Doeksen terminal)
5 en 6 juni
Open van 14:00 uur tot 17:30 uur

Servicepunt Midsland (voormalig Warenhuis)
5 en 6 juni
Open van 14:00 uur tot 21:00 uur

Meer