Reis & verblijf

Zoals je ongetwijfeld weet is Oerol op Terschelling. We boeken een campingplaats (zonder stroom) voor je op één onderstaande campings op de dagen dat je als vrijwilliger op Oerol bent (vanaf je aankomstdag tot je vertrekdag). In het aanmeldformulier kun je aangeven naar welke camping* jouw voorkeur uitgaat.

Let op: deze campingplaatsen zijn bedoeld voor kleine tentjes. Voor grote tenten is helaas geen plek.

vrouw ligt schaars gekleed in rode tent, voorstellingsbeeld uit Part-time Paradis een theatervoorstelling van theatergroepen SKOFT&SKIEP en Tryater tijdens Oerol 2019

*Wellicht komen er later nog andere campings bij, hierover zullen we je informeren.

Camperveldje

We merken dat er steeds meer mensen met een camper of busje naar het eiland willen komen. De campingplekken die wij beschikbaar hebben zijn echter alleen bedoeld / geschikt voor tenten, we hebben niet voldoende ruimte voor campers. Daarnaast motiveren we iedereen om zonder gemotoriseerd vervoer naar het eiland te komen; al het vervoer & transport van het festival (incl bezoekers) zorgen samen voor onze grootste uitstoot. Daarom vinden we het belangrijk om er met elkaar voor te zorgen en naar te streven onze voetafdruk zo klein mogelijk te krijgen. Meer hierover kun je lezen in ons

Ecologisch Kompas. Mocht je om specifieke redenen toch graag met een camper komen dan kun je zelf contact opnemen met een camping naar keuze om te kijken of ze een camperplek voor je beschikbaar hebben (NB: deze plekken zijn dan voor eigen kosten).

Boot

Om op Terschelling te komen neem je de boot vanuit Harlingen. Je overtocht kun je boeken via www.rederij-doeksen.nl. De kosten voor de overtocht zijn voor eigen rekening. Als je je hebt aangemeld en je hebt een bevestiging ontvangen, kun je je overtocht gaan boeken! Gezien de drukte raden we je aan dit zo snel mogelijk te doen.

Meer