Op het Festivalhart is er dit jaar een barteam en een festivalhart team. De barmedewerkers staan achter de verschillende barren op het terrein en het terreinteam zorgt voor het reilen en zeilen op het Festivalhart. Zo kun je bijvoorbeeld glazen halen, spoelen, bandjes controleren of in de fietsenweide staan. Zo maken we er samen één grote gezelligheid van.
Bij de start van je shift neemt je barhoofd of locatiemanager alle werkzaamheden met je door. Dat is het moment om vragen te stellen en eventueel te oefenen met het tappen van een biertje. Tijdens je dienst is de locatiemanager of het barhoofd je leidinggevende. Hiermee bespreek je dus alles wat tijdens je dienst gebeurd. Heb je roostervragen of andere belangrijke zaken? Bespreek deze dan met je subco.
Wetten van Oerol – werken in de horeca
- Geen open schoenen
- Geen korte broek of rok in de keuken of achter de bar
- Niet roken achter bar of buffet. Roken is alleen mogelijk in de rookzones.
- Het dragen van oordoppen achter de bar is verplicht