Oerol = voor iedereen

We willen een veilige festival- en werkomgeving bieden waarin je helemaal jezelf kunt zijn, en waar ongewenst gedrag niet thuishoort. Wij verwachten dat iedereen elkaar met integriteit, respect en geduld behandelt, en we doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat iedere vrijwilliger zich veilig en welkom voelt – in aanloop naar én natuurlijk tijdens het festival.

Twee jonge mensen dansen op de muziek van KD Soundsystem op voormalig festivalterrein de Betonning tijdens Oerol 2019

Als er iets is waarover je onzeker bent en wat mogelijk van invloed kan zijn op jouw vrijwilligerservaring, laat het ons alsjeblieft weten. Dit kan via het aanmeldformulier of door een e-mail te sturen naar vrijwilligers@oerol.nl. Samen komen we er ongetwijfeld uit, en vinden we het perfecte team voor jou!

Mocht je toch ongewenst gedrag opmerken, roepen we je op je hierover direct uit te spreken. Als jij je zorgen of ervaringen wilt uiten, bespreekbaar wil maken en/of melden, kan dit op het Oerol-kantoor in Midsland of door ons te bellen of mailen. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we je helpen in contact te komen met handhaving, beveiliging en/of hulpverleners. Samen zorgen we ervoor dat Oerol een veilige en positieve ervaring is voor iedereen!

Oerol Festival
Zuid Midslandsweg 4
Tel: 0562 448 448
E-mail: vrijwilligers@oerol.nl / info@oerol.nl

Meer