One For The Road

One For The Road verwent al jarenlang de backstage crew en vrijwilligers van Oerol. Als Oerol-bezoeker kun je in het Grand Café meegenieten van de eerlijke en verrukkelijke vegetarische dagmenu’s.

Je kunt One For The Road kennen van hun restaurant in ‘De Barn’ op voormalig festivalterrein Westerkeyn, waar ze heerlijke gerechten serveerden. Dit jaar strijken ze weer neer in het Grand Café op Festivalhart de Deining.

© Berbe Rinders
© Berbe Rinders

Het knusse restaurant biedt een rustmomentje voor de festivalgangers. Een plek waar je even kunt bijtanken met kop koffie, lunch of avondmaaltijd. De menukaart is iedere dag anders en bevat eerlijke en overheerlijke vegetarische dagmenu’s. Hoe dat smaakt? Gewoonweg fantastisch! De gerechten zijn ongecompliceerd, oprecht, werelds, en bovenal gezond.

Of je nu een energieboost nodig hebt voordat je het strand weer opgaat of juist even wil ontspannen na een bruisende dag, het kan hier allemaal. De chef-koks zijn goed in het samenstellen van smaakvolle dagmenu’s die je laten watertanden.

Dus vergeet even die drukte en laat One For The Road je trakteren op lekker festivalfood. Check de krijtborden voor de dagspecials.

Meer