Pasta aan Zee

Pasta aan Zee verzorgt met elke hap een ode aan de Italiaanse keuken en laat (h)eerlijke smaken samenkomen in harmonie. Laat je betoveren door verse pasta’s, spannende anti-pasti en hemelse dolci!

Pasta aan Zee heeft een rijdende keuken die de wegen van Terschelling doorkruist. Hier vind je Italiaanse gerechten met een unieke twist, pure smaken en een ongekend enthousiasme voor eten. Denk aan verse pasta’s met zelfgemaakte pastasauzen, overheerlijke anti-pasti en salades, en hemelse dolci – om je vingers bij af te likken.

© Berbe Rinders
© Berbe Rinders

Stel je een gezellig ingerichte kraam voor, bruisend van leven. Met een overvloed aan verse pasta’s, zelfgemaakte pastasauzen, ambachtelijke pesto’s, olijven en vers gebakken broodjes. En als kers op de taart zijn er de ‘dolci’: huisgemaakte chocolademousse of overheerlijke tiramisukogels gedoopt in pure, melk- of witte chocolade.

Pasta aan Zee is ontstaan uit een uit de hand gelopen hobby. Het verlangen om de passie voor koken en de eerlijke Italiaanse keuken te delen met anderen was altijd aanwezig. Elk jaar bezoeken de eigenaren van Pasta aan Zee een andere regio in Italië en volgen daar kookcursussen. De opgedane kennis verwerken ze vervolgens in hun menukaart.

Alle producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen en zo veel mogelijk biologisch. Alles wordt op traditionele wijze met liefde bereid en van de hoogste kwaliteit. En dat proef je!

Meer