Info

Dagelijks wordt er een een wildpluk lunch en een Proeftuin Diner bij de kookstudio in Hoorn geserveerd.
Wildpluk Lunch
We serveren tijdens Oerol in onze Proeftuin een lunch bereid met wilde planten waar we naar wens een Nederlands wijntje bij schenken. De lunch bestaat een proefplank van hapjes bereid met in het wild geplukte ingrediënten. Dit jaar leiden we op sommige dagen de lunch in met een wildpluk wandeling in de omgeving. Zo krijg je nog meer inzicht in waar alle ingrediënten vandaan komen.
Data: 13-21 juni (m.u.v. 17 juni)
Tijden: 12.00-14.30 uur, aanvang tussen 12.00-13.00 uur.
Prijs: € 27,50 p.p. exclusief drankjes, kinderen t/m 11 jaar € 15,-
Wil je vooraf een mooie wildpluk wandeling maken? Koop dan apart een ticket voor de wandeling op 14, 16, 18 en 20 juni.
Proeftuin Diner
Natuurlijk gebruiken we voor het driegangen diner typisch Terschellinger ingrediënten en zoveel mogelijk producten uit het waddengebied. Met zilte groentes en fruit van streekboeren, zeewier van ’t wad, Nederlandse bonen en Terschellinger kaas. Je kan er een passend wijnarrangement bij bestellen met wijnen van wijndomein De Koen, Frysling, het Betuws Wijndomein en wijndomein St. Martinus.
Data: 13-21 juni (m.u.v. 17 juni)
Tijden: 18.00-20.30 uur, inloop tussen 17.30-18.00 uur.
Prijs: € 45,- p.p. exclusief drankjes, kinderen t/m 11 jaar € 29,-
Reserveringen lopen niet via de website van Oerol. Ga voor een reservering naar de website van Flang in de Pan. Data, tijden en prijzen onder voorbehoud. Check altijd de website van Flang in de Pan.
Dutch Cuisine
Door te werken volgens de principes van Dutch Cuisine houden we onze voetafdruk zo klein mogelijk. We bereiden in de Oerol Proeftuin vegetarische maaltijden, maar niet vegan. We beperken de dierlijke ingrediënten (zoals boter, room, eieren of kaas) tot max. 20% van de maaltijd. Culinair genieten in onze mooie kookstudio en pastorietuin!
Let op: Bij mooi weer eet je buiten, maar bij regen of harde wind kan iedereen lekker binnen zitten in de sfeervolle kookstudio.