Vrijwilligersfuncties

Er zijn heel veel verschillende vrijwilligersfuncties waaruit je kunt kiezen. Grofweg kun je deze functies onderverdelen in publiek gerelateerde functies, backstage functies en coördinerende functies.

Lees alle functieomschrijvingen hieronder goed door en bedenk welk team je voorkeur heeft voordat je het aanmeldformulier invult. Wij willen je namelijk graag in het team indelen dat het best bij je past! In het aanmeldformulier kun je drie voorkeuren invullen.

NB: de op- en afbouw van het festival kun je combineren met een andere functie tijdens de festivalperiode van vrijdag 7 t/m zondag 16 juni. Tijdens de festivalperiode is het niet mogelijk om functies te combineren.

Oerol_vrijwilligers
Bezoekers staan in de rij voor het Oerol-servicepunt op het haventerrein van Rederijk Doeksen in West Terschelling om hun festivalbandjes op te halen tijdens Oerol 2023

Backstage functies

Publieksgerelateerde functies

Servicebalies

Om de bezoekers zo goed mogelijk te begeleiden tijdens het festival zijn er servicepunten op verschillende locaties. Deze servicebalies worden bemenst door twee verschillende teams: het serviceteam en het merchandise team.

Coördinerende functies

Als je het leuk vindt om meer verantwoordelijkheid te dragen en een goede blik achter de schermen van Oerol te krijgen, overweeg dan eens een coördinatiefunctie. Voor deze functies wordt een langere beschikbaarheid gevraagd.

Meer