Nu online: merchandise Oerol 2024

Van warme capuchonvesten en crewneck sweaters tot hippe t-shirts, sokken, petten, sleutelhangers en tote-bags. Maak jouw festivallook compleet met Oerol Festival 2024 merchandise. Bestel nu via de webshop van VVV Terschelling.

Nieuw dit jaar zijn onze zeeblauwe kinder t-shirts. Zo lopen ook onze kleine Oerol-fans er stijlvol bij. Daarnaast zijn ook de capuchonvesten terug van weggeweest. Bescherm jezelf tegen de elementen met een anorak jas en spelt de Oerol-pin overal waar je die kwijt kunt. Vrienden en familie aan de wal op de hoogte stellen van jouw Oerol-avonturen kan ouderwets gezellig via een Oerol-ansichtkaart. Echt opvallen doe je in de theatrale Oerol-badjas. Steel de show!

Wil je blijven horen? Stop doppen in je oren! We hebben dit jaar naast gehoorbescherming voor kinderen ook gehoorbescherming voor volwassenen. Met de Oerol x Alpine oordoppen kun je zorgeloos genieten van alle live muziekoptredens. Kun je ‘s nachts niet slapen door die snurkende buurman een tent verderop? Dan komen ze wellicht ook goed van pas.

Het paradepaardje van de merchandise-lijn is ongetwijfeld het Oerol-magazine. In het 64-pagina’s dikke, kleurrijke magazine (€ 6,50) lees je interviews met theatermakers, maar ook de lekkerste campingrecepten en tips van onze programmeurs om je festivalervaring compleet te maken. Je bestelt het Oerol-magazine via deze webpagina.

De merchandise-lijn is ontworpen door Vàlerie Valk, geïnspireerd door het campagnebeeld van dit jaar. In het beeld vind je verschillende elementen terug: magisch realisme, lokale worteling, intermenselijke relaties en het besef dat we maar een klein stukje van het hele verhaal zijn. Vanuit het concept Symbioceen wilden wij in ons campagnebeeld niet per se de mens centraal stellen. Het heeft ook een beetje een retrogevoel, waarmee de rijke historie van Oerol terugkomt en meegaat in het festival van nu.

Je vindt onze merchandise tijdens het festival in de shops in Midsland (het oude Warenhuis), West (Tijs Knop, VVV Terschelling) en bij de Deining. Je kunt onze merchandise nu alvast bestellen via de webshop van VVV Terschelling!