Oerol aan de wal

Vento

Oerol Festival streeft naar een inclusief en toegankelijk festival, waar iedereen zich welkom voelt, met speciale aandacht voor degenen die misschien niet vanzelfsprekend de kans krijgen om deel te nemen en naar Terschelling af te reizen. Daarom gaat Oerol dit jaar de samenwerking aan met twee gemeentes in Friesland en programmeert vooraf en achteraf aan Oerol twee voorstellingen op het vasteland.

di 4 t/m zo 9 juni | Compagnie XY in Leeuwarden
Deze achttien acrobaten combineren circus met sociale interactie met mensen op straat. Soms groots, soms juist heel intiem, maar altijd een op maat gemaakte productie die op verschillende plekken in Leeuwarden en daarna op Oerol Festival te zien is. De voorstelling van Compagnie XY speelt zich af in de openbare ruimte en is vrij toegankelijk.

do 20 t/m zo 23 juni | Groupe Zur in Harlingen
In het Entrepotgebouw in de haven van Harlingen maakt het Franse Groupe Zur op energieke en muzikale wijze de onzichtbare krachten van de wind zichtbaar in de voorstelling Vento. Groupe Zur geeft elke dag twee voorstellingen voor 275 bezoekers, wat in totaal neerkomt op acht optredens. Let op: de voorstellingen op donderdag zijn gereserveerd voor scholieren. Je kunt dus tickets kopen voor vrijdag t/m zondag.

Kaarten voor Vento in Harlingen koop je via onderstaande knop. Je wordt doorgestuurd naar een externe pagina van Eventim. Heb je vragen over de kaartverkoop van Vento in Harlingen, neem dan contact op met de servicedesk van Eventim.

*let op, deze kaarten zijn alleen geldig voor de voorstellingen van Vento in Harlingen tussen 20 – 23 juni!