Kaartverkoop & Festivalbandje

Alle vrijwilligers krijgen een medewerkersbandje waarmee je toegang krijgt tot het Festivalhart, de expedities en de backstage ruimtes. Je haalt je medewerkersbandje op bij de vrijwilligersbalie op het Oerolkantoor in Midsland (zie “Dag van aankomst”).

Toegang met je festivalbandje geldt voor:

  • Festivalhart
  • Een aantal expedities
  • Klein Westerkeyn
  • Theatervoorstellingen in combinatie met een ticket

Het is belangrijk dat je dit bandje altijd draagt!

Twee vrijwilligers doen een vriendenbandje om bij een Vriend van Oerol, Oerol 2023
Zangeres Roxeanne Hazes treed op festivalhart de Deining als opening van Oerol 2023

De programmering van Oerol kan bezocht worden met een festivalbandje, een ticket of volgens vrije toegang.

Festivalbandje: het Festivalhart en een gedeelte van de Expedities
Ticket + Festivalbandje: theatervoorstellingen en een gedeelte van de Expedities
Vrije toegang: een aantal Expedities en de programmering in de dorpskernen

Voor de voorstellingen heb je dus een festivalbandje én ticket nodig.

Tickets kopen

Dit jaar is de kaartverkoop ook voor vrijwilligers online. Er is geen strippenkaart meer, je eventuele korting word gekoppeld aan je Mijn Oerol account.

Log in op de website met je Mijn Oerol account. Zorg ervoor dat je inlogt met het email adres waarmee je ook geregistreerd staat als vrijwilliger. Bestel de tickets van de voorstellingen die je graag wil zien. Dit kan vanaf woensdag 5 juni, 14:00. De eventuele korting die je krijgt, zit direct aan je account gekoppeld en word berekend bij het kopen van je tickets. Dit geldt voor voorstellingen die nog niet zijn uitverkocht.

Wil je een ticket kopen voor een uitverkochte voorstelling? Die kun je twee dagen van tevoren, vanaf 13:00, ook online kopen. Bijvoorbeeld: op vrijdag scoor je jouw ticket voor de zondag.

Er zijn dit jaar dus geen specifieke vrijwilligerskassa’s meer. Je bent uiteraard altijd welkom bij een servicepunt als het niet lukt om online tickets te kopen.

Tickets kopen voor meerdere mensen tegelijk

Met je strippenkaart kon je natuurlijk voor meerdere mensen tegelijk tickets kopen. Dat kan online ook! Je Mijn Oerol account heeft namelijk een gepersonaliseerde code. Als je bij Mijn Oerol account klikt op Abonnementen, dan staat daar jouw unieke code. Deze kun je dan meegeven aan degene die tickets gaat bestellen. Hoe diegene dan tickets kan kopen vind je op deze pagina. De uitleg op deze pagina is voor de vriendenverkoop, maar deze geldt ook voor vrijwilligers.

Openingstijden Servicepunten:

De Deining Badweg West 4, West aan Zee 13:00 – 23:00
West Havenplein, West-Terschelling 09:00 – 23:00
Midsland Oosterburen 36, Midsland 10:00 – 23:00

Meer