Dag van aankomst

We verwachten dat je je op de dag van aankomst meldt. Vanaf maandag 3 juni doe je dat bij de vrijwilligersbalie op het Oerol kantoor. De balie is van maandag 3 juni t/m woensdag 5 juni geopend tussen 09.30 en 20.00 uur en van donderdag 6 juni t/m vrijdag 14 juni van 09:30 tot 22:00 uur. Als je vóór maandag 3 juni aankomt, hoef je je niet op dag van aankomst te melden. Je zorgt dan gewoon dat je de volgende dag om 09:00 uur bij het Oerolkantoor bent voor de opbouw.

Bij de vrijwilligersbalie krijg je je festivalbandje en de rest van de spullen waar je recht op hebt en word je uiteraard hartelijk ontvangen. Met je festivalbandje kun je bij de camping laten zien dat je vrijwilliger bent. Het is vaak mogelijk om eerst je campingspullen bij de camping af te geven, voordat je je meldt bij de vrijwilligersbalie. Dit scheelt sjouwen (afleveren van je spullen kan zonder je festivalbandje).

Bezoekers staan in de rij voor het Oerol-servicepunt op het haventerrein van Rederijk Doeksen in West Terschelling om hun festivalbandjes op te halen tijdens Oerol 2023

Subco bellen

Kom je aan tijdens de opbouw? Dan hoef je niet je subco te bellen, maar is in de ochtend om 09:00 uur melden bij het Oerol kantoor voldoende. Kom je aan tijdens het festival? Nadat je bij de vrijwilligersbalie bent geweest, bel je je subco om te zeggen dat je er bent. Die zal je vervolgens uitnodigen voor een eerste kennismaking en het eerstvolgende overleg.

En dan: tent opzetten, sfeer proeven, lekker gaan slapen en de volgende dag fris en fruitig aan het werk!

Identificeren

In Nederland is het bij de wet verplicht om je in het openbaar te kunnen identificeren. Als het goed is draag je daarom altijd een geldig identificatiebewijs bij je. Om je bij Oerol als vrijwilliger aan te melden bij de balie, vragen we van je om een geldig paspoort of ID-pasje te laten zien. Een rijbewijs voldoet niet. Dit is namelijk een legitimatiebewijs en volstaat niet als je aan de slag gaat als vrijwilliger. Ook een kopie is niet geldig.

Als je geen geldig identificatiebewijs bij je hebt dan kan je niet aan de slag als vrijwilliger. Dan moeten we je helaas terug naar de wal sturen of moet je je ID-kaart of paspoort laten opsturen en wachten tot het er is.

Neem dus je originele identiteitsbewijs mee!!

Het Oerol kantoor en de vrijwilligersbalie vind je op de Zuid Midslandweg 4 in Midsland.

Meer