Festivalhart de Deining

Muziek, food, talks, performances en storytelling

Oerol heeft één festivalhart: de Deining. Gelegen op en nabij het Noordzeestrand is dit het kloppend hart en de centrale ontmoetingsplek van het festival. Van livemuziekacts tot storytelling en talks, straattheater en dansen op het strand. 

Openingstijden de Deining

De Deining bestaat uit de Vallei (de parkeerplaats) en het Strand (het strand).
De Vallei: zaterdag 8 juni t/m zondag 16 juni 13:00 – 21:30 uur
Het Strand: zaterdag 8 juni t/m zondag 16 juni 16:00 – 23:30 uur

Muziek is als altijd een belangrijk element in het programma van Oerol Festival. Van noordelijke talenten tot internationale geluiden: het festival is een vrijplaats voor muzikale experimenten en ontdekkingen. Met jouw festivalbandje kun je ‘s middags en ‘s avonds op het festivalhart terecht voor onder andere de energieke hiphopinspirator Typhoon (lobi!), Bumble B. Boy als de ‘meest verwarrende festivalsensatie van Nederland’, Library Card met gejaagde postpunk met spoken word en onbevangen indierock, Willy Organ met extreem

dansbare melancholie, Guy Corneille als frontman van publieksfavoriet De Dansers en S10 als kroonprinses van de Nederlandse altpop. 

De Deining wordt elke dag door wisselende dj’s afgesloten met een feestje op het Strand. Met de zonsondergang als hoofdact!