Speeltijden

Cavolo Nero

Vriendenactie | Cavolo Nero

Info

Genre Vriendenactie, Muziek
Toegang met festivalbandje en ticket
Duur 30 minuten
Locatie Camping Terpstra
Type Buiten
Toegankelijk voor Rolstoelgebruiker, Slecht ter been, Blind/slechtziend
Leeftijd Alle leeftijden
Taal Nederlands
Prijs € 0,00
Vriendenactie | Cavolo Nero

Cavolo Nero is een psychedelische groove-band uit Utrecht, opgericht uit liefde voor funk, disco en afrobeat. Wat je kunt verwachten: exotische vibes met moderne invloeden en psychedelica, falsetto hooks en scheurende synth solo’s. Dit zorgt voor een fris geluid, waarmee Cavolo Nero alle Vrienden ook in deze intiemere setting aan het dansen krijgt!

Dit is een van de elf exclusieve Vriendenacties die wij speciaal voor jou als Vriend hebben geselecteerd. Je kunt per Vriendschap één activiteit kiezen, waar alleen jij naartoe kan. Kaartjes zijn te bestellen tijdens de verkoop.

Voor de meeste acties kan je je gratis inschrijven, maar dit jaar worden ook exclusieve Vriendenacties aangeboden tegen een symbolisch bedrag. Dit zijn acties die Oerol niet (meer) geheel kosteloos kan aanbieden, maar die wel een unieke ervaring zijn en waar jij als Vriend extra voordelig van kunnen genieten. Goed om te weten is dat deelname op basis van beschikbaarheid is. Dus wees er snel bij als je interesse hebt in één van onze Vriendenacties.
 
Ook Vriend worden? Je regelt het op oerol.nl.

open kaart

Speeltijden

Uitverkocht? Check één dag voor aanvang van de voorstelling of er nog tickets beschikbaar zijn.
dinsdag 11 juni 12:00
Camping Terpstra Midden