Speeltijden

Compagnie XY

Vriendenactie | Compagnie XY

Info

Genre Vriendenactie, Interactief, Circus
Toegang met festivalbandje en ticket
Duur 60 minuten
Locatie Under de Wettertoer
Type Buiten
Leeftijd Alle leeftijden
Prijs € 0,00
Vriendenactie | Compagnie XY

Compagny XY is een van de meest bewonderde circusgroepen in Frankrijk. De 18 acrobaten in dit collectief onderzoeken hoe kunst en de plek waar het plaatsvindt met elkaar verbonden zijn. Na meer dan 1500 shows wereldwijd, nemen ze deze performance alleen de Vrienden van Oerol mee op reis. Wandel mee door het Hoornse bos en laat je verrassen, omarmen en dragen.

Dit is een van de elf exclusieve Vriendenacties die wij speciaal voor jou als Vriend hebben geselecteerd. Je kunt per Vriendschap één activiteit kiezen, waar alleen jij naartoe kan. Kaartjes zijn te bestellen tijdens de verkoop.

Voor de meeste acties kan je je gratis inschrijven, maar dit jaar worden ook exclusieve Vriendenacties aangeboden tegen een symbolisch bedrag. Dit zijn acties die Oerol niet (meer) geheel kosteloos kan aanbieden, maar die wel een unieke ervaring zijn en waar jij als Vriend extra voordelig van kunnen genieten. Goed om te weten is dat deelname op basis van beschikbaarheid is. Dus wees er snel bij als je interesse hebt in één van onze Vriendenacties.

Ook Vriend worden? Je regelt het op oerol.nl.

Publieksinspanning

Een wandeling is onderdeel van deze Vriendenactie.

open kaart

Speeltijden

Uitverkocht? Check één dag voor aanvang van de voorstelling of er nog tickets beschikbaar zijn.
donderdag 13 juni 08:00
Under de Wettertoer Oost